Jag har inte skrivit för att..

Jag har varit fullt upp med att läsa lite bloggar och jag har helt klart fastnat för en, jag kan bara inte sluta läsa den :( De går inte hihi ni kanske också borde läsa den lixom..

ANTEX LIFE

Jag beeeeeeeeeer. Läs.

PUSSAR!


Min nya blogg!

Här är min nya blogg, jag kommer inte blogga här så mycket så fortsätt gärna läs på den nya ;)
PUSSAR!

http://steffilino.blogg.se/

Ny blogg!

yes, jag håller på att göra en helt ny blogg, jag tycker inte om min så ska fixa de i veckan, men jag venne vad den ska heta :( Jag vill ha nåt kort och enkelt namn på bloggen, men som sagt venne vad :( Problems problems hära! jaja jag får väl se hur de blir, hehe! Men jag vet iaf hur designen ska vara :D
PUSSAR!



Skolan!

Vi har Engelska jag och Carro vill bara dra! De är så sjukt tråkigt här så jag venne vad. Men vi slutar fyra tyvärr, så de är ett bra tag kvar. Andreas var kvar hos mig när jag drog. Jag åkte ju vid åtta och hans började tio eller elva så han tyckte de var irri att gå så tidigt så han kanske fortfarande ligger och latar sig i min soffa medans jag är i skolan.. :( Jag vill också hem :(
Idag ska jag fixa Wilmas design till hennes blogg, hoppas de går bra, mitt ps suger så de kan bli lite problem, men jag har ju lovat så de är ju bara att göra de bästa av situationen :)
PUSSAR!



hehe!

 
Jag har idrott nu men vet inte ifall jag ska vara med eller inte.. :/
Vi funderar på att tagga men ändå jag vet inte än. ingen av jag, Vickelorian eller Carro har idrotts kläder så de känns väl en aning onödigt, men samtidigt så har vi ju aldrig kläder med oss så dålig ursäkt.. ;)
PUSSAR!


@Skolan!

Nu sitter jag i skolan och de är lunch om typ 3 minuter hehe! :) Jag är jätte trött och  älsklingen är hemma med bror hehe! Undrar om hemmet står kvar när jag kommer hem sen, jag venne vad de kommer göra, hoppas för guds skull att de inte kommer laga mat bara..

Jag skriver senare :)
PUSSAR!


Äntligen :)

Så nu kan jag blogga igen :) Min dator krasha igår så jag har inte kunnat använda den, när jag skulle blogga gick de inte att sätta på den.. :( den har väl blivit förkyld eller nåt . Sadface, jag vill ju blogga, men nu använder jag datorn jag har här hemma hos pappa men hos mamma har jag ingen utom min egen som har pajat!! :( Vad ska jag göra? Jag måste lämna in den i skolan. men sist jag gjorde de gick jag ju vänta i typ tre veckor, jag pallar inte. Typiskt min vanliga otur! :(
PUSSAR!


Svar!

Hej klara :) Min pojkvän är faktiskt ett år yngre. han är 95:a.
PUSSAR!

Thanks a lot.. not

Andreas: Man skulle kunna säga att den där störande saken är du.
Jag: Men tack älskling..
PUSSAR!

2 månader med älskling idag! :love:

Idag kommer jag inte blogga så mycket för jag och andreas hardagen uppbokat :) btw är de 2 månader idag :D :love: nice va..!?
PUSSAR!



Förlåt för att jag..

Inte har skrivit :( har bara varit rätt mycket just nu. men jag lovar att försöka skriva varje dag :) Idag ska jag iaf träffa vickelorian, Andreas ska med också, hehe! :) Vi åker väl till stan eller något, jag venne riktigt. Men kul blir de väl i vilket fall :)
Sen taggar vi nog till mig, måstte duscha och sånt skit. Sen får vi se vad kvällen lutar.
PUSSAR!

RSS 2.0