Filmtips..?

Har ni några bra filmtips, så man har något kul att göra när man ligger helt utslagen i sängen.. :(
Snälla säg någon bra film..?

PUSSAR!



14 dagar..

Till alla hjärtan dag åh vad jag längtar! Jag har bigga planer.. ;) Dagen ska ju självklart spenderas med Älsklingen!
Vad ska ni göra på alla hjärtans dag? :)

PUSSAR!

lust att slå sönder min..

förkylning och allt var de nu heter. Jag är så irriterad, jag han inte ens resa mig utan att de känns som att någon satt snurr på hela världen. Plus jag har linnen, tjocktröjor, mjukis byxor, strumpor och mycket mer ändå fryser jag! Utan att överdriva kan jag ju säga att jag ligger under ett täcke också. Men problemet är att om jag tar bort täcket känns de som jag lever på is tiden. Nu räcker de jag orkar inte vara sjuk längre..
PUSSAR!


Apropå att slå sönder min förkylning..

Frisk = Ja tack!

Pappa hämtade mig och bror för kanske en timme sedan eller något. Sen dess har jag legat i sängen och kollat filmer. Känns som de kommer ta veckor innan jag blir frisk.. :( Jag hatar att vara sjuk. De är så himla irriterande! Man bara ligger i sängen och väntar på att må bättre. Jag kommer därför att vara osocial hela veckan och jag kommer definitivt tröttna på att sitta hemma. Man får väl hoppas man blir bättre snart i alla fall :(

Tatuera mig..

Jag ska tatuera mig, haha.. ;) nej men jag vill faktiskt göra de och jag får göra de så varför inte? Jag ska skaffa på foten eller på handleden. Jag vill ha en text men har inte bestämt mig vad de ska stå där. Jag hittade en bild på google som jag tyckte var fin men jag vill inte ha den texten. Eller jo kanske den texten är bra. Ska övertala päronen bara sen kör vi.. ;)
PUSSAR!

feberplusmagsjuka

Jag är ännu sjukare nu, jag har fått magsjuka tydligen, som min bror och Andreas och Andreas familj också har. Jippi -.- mår så jävla dåligt att jag har druckit 10 liter vatten och inte kan resa mig får då sprängs mitt huvud, lyckad dag..

omg fett sorliga :(

Girl:My heart operation is today, I'm so scared.. 
Boy: You'll be okay baby 
Girl: I'm going to the operation room now babe, I Love You. 
Boy:(Looks away) Starts to cry, bye babe 
Girl gets heart transplant, and comes out of operation looking for him. 
Girl: Where is he? 
Mom: Didn't they tell you who gave you your heart..?
A boy gave his girlfriend a challenge; to live a day without him & if she did it he would love her more. The girl agreed and she didnt talk to him for a day without knowing he had only 24 hours so live because he was suffering from cancer. She went to his house the next day tears falling from her eyes as she saw him lying in a coffin with a note on the side:'You did it baby,you can do it everyday

Utomlands i sommar!

Jag och Andreas ska åka utomlands i juni :D fatta vad kul jag längtar fett mycket! Tänk oss två utomlands liksom.. ;) mycket bättre kan de ju inte bli..

PUSSAR!

Home

Nu är vi hemma. Vi började med att åka till Flemingsberg där vi satt och chilla en halvtimme, jag trodde först att vi hade kommit till en flygplats.. Efter de åkte vi till Huddige och käka på donken.. :) Efter denna smarrika mat som bestod av en Cheeseburgare åkte vi tillbaka till Årstaberg såg några skumma brudar som glodde så in i helvete och sen till Ica och köpte Redbull :) Efter Ica blev vi irriterade för att vi inte fatta vilka de var som glodde så vi åkte tillbaka till Årstaberg och då hade de givitvis redan åkt därifrån.. typiskt! :( Iaf sen åkte vi hem och då fick Andreas ett mess från någon brud som går i hans skola där de stod " kul att de dig och din flickvän " Gullig att små femmor och sexor stalkar.. ;) haha!

one love, one heart


done all done

Vi ska typ in till stan eller något. Han vill jätte gärna till t-c typ och jag vill inte dit så jag pallar inte bra mig jag ska hem och duscha och fixa mig och sånt sen får jag se om jag går ut för jag går ingenstans innan jag vet vart vi ska. Jag vill inte dit för alla är där och de är bara irriterande plus att vi inte ska göra ett piss. Vi kommer bara åka dit och stå där sen åka och käka så jag fattar inte grejen.. Men vi får väl göra de men hur kul är de..?
Jag skriver senare! :)
PUSSAR!



NU:

Ska jag och Andreas äta pizza, grymt gott! De var rätt länge sen jag åt de, kanske för de är onyttigt men who cares..? ;) Man måste väl få vara de ibland också. Jag ligger fortfarande i sängen har inte pallat gå upp härifrån men nu ska jag upp orkar inte ligga här längre.. :) Jag skriver senare!
PUSSAR!



Godmorgon!

Nu har vi precis vaknat och jag ligger fortfarande i sängen och bloggar.. ;) Medans Andreas gick upp till sin datoroch fixade något. Vi är verkligen sociala med varandra! :) Igår hände de inte så mycket här faktiskt kvällen slutade med att jag tryckte i mig två alvedon och var med och spelade Kinect. De är typ som Wii bara att man inte använder kontroller utan att man använder kroppen istället. De var ruggit kul och jag utklassade Andreas på bowling.. ;)
Efter min fina seger gick vi ut med vovven en promenad och köpte Redbull såklart sen gick vi tillbaka hem och in på Andreas rum och kollade på den nyaste och sista Beck " Levande begravd "
Den var läskig.. Jag vågade inte kolla på vissa scener.. :( men fortfarande, de var en av de bästa Beck filmerna så jag rekommenderar den lätt! :)
De var väl i stort sätt de som hände igår.
PUSSAR!



Gulliga kusin! ♥

Jag pratade med min kusin för ett tag sen. Han är bara för himla söt. Han kallar ju mig Steffin istället för Steffie.
Så här var min konversation med honom :)
Tim: Min mamma säger att du heter Steffie och inte Steffin..

Jag: Men jag heter Steffie :)

Tim: Men du kallar för Steffin va..?
Haha aw sötis, Jag älskar dig! ♥

In my dreams..


:love: !

Jag älskar dig bästavän! ♥

NU:

Tacopaj, mums! Oj nu kom vovvenleelo ska gosa lite med den :)
PUSSAR!



mår piss

De är helt sjukt ska hem från Andreas men kan inte röra mig, helt sjukt. Men pallar inte skriva mer.
PUSSAR!

ASSÅ JAG FÅR PANIK!

Andreas granne står typ och borrar han jag gjort de i en timme! Han slutar inte och man hör inte ett piss. De låter som han sätter upp en båt i sin lägenhet. Jävligt irriterande!
De började att man blir väckt vid nio av att han står och hamrar i väggen, sen efter ett tag tar han fram borren och borrar sönder hela jävla huset! Jag får panik. Jag sitter med hörlurar och kan inte ens höra musiken. Thanks a lot not!
PUSSAR!

Godmorgon! :)

Sovit gott..? De har iaf jag gjort :) Jag vaknade nyss och är ganska trött. Jag skriver senare! :)

PUSSAR!



roligt!

Vi har nyss kört något spel men Andreas och hans familj, fett roligt, länge sen jag garvade så här mycket :)
Nu ska vi kolla film men skriver senare, som vanligt..;)
PUSSAR!



Slutade tidigare

Skönt! Jag var ju klar med intervjun så jag fick tagga, nice. Mötte upp Andreas snabbt och köpte Redbull och snackade lite. NU sitter jag här hemma och fryser så funderar på att te en dusch och sen ta en alvedon och krypa ner i sängen och kolla på en film..ensam :(
Låter de som en bra ide? :)



men hallå lekarn!

( bild : 2008 )

En fråga..

Hjälper cola mot Influensan..? om inte så låtsas vi de för är fett sugen ;)
Hjälper de?

PUSSAR!


Fanta kanske hjälper? :)

Influensan

Hej, när jag vaknade nu på morgonen kände jag mig jätte dålig. Jag har ont över allt och kan knappt prata! Jobbigt läge. Jag mår piss :( Jag kommer därför tyvärr inte uppdatera så mycket men skriver senare.
PUSSAR!



Godnatt!

Nu ska vi sova..;) sov sött ni också!
PUSSAR!

Soova!

Nu ska jag och Andreas sova.. ;) Eller vi ska kolla film.
Vi hörs imorgon när jag kommit till skolan och så :)
PUSSAR FRÅN OSS!



Bryan Adams - Here I Am!


Here I am - this is me.
I come into this world so wild and free.
Here I am - so young and strong.
Right here in the place where I belong. 

It's a new world - it's a new start. 
It's alive with the beating of young hearts. 
It's a new day - in a new land.
And it's waiting for me.
Here I am.

Glad :D

Jag har precis duschat och ska nu börja sminka mig och klä på mig. Jag ska lätt ha den snygga tröjan som jag fick av Andreas..! ;) Jag är fett glad att jag gav mig den, den är verkligen skit fin, fast den är alldeles för stor för mig och alldeles för liten för honom men jag fick den ändå hihi :) Tusen tack assååå! jag är happyface! :D
Men iaf ska jag möta han fyra, åh shit klockan är ju typ tjugo i fyra..!? Panik.
Nu måste jag skynda mig. Jag skriver förmodligen senare :)
PUSSAR!

jag hitta några sköna..

grupper på facebook. Jag sitter och läser dem nu, jag garvar så grymt skumma, fast de är ju de som gör de roliga..;) Jag såg först att jag hade gått med i 20 sen fortsatte jag läsa och såg att de stod typ " Steffie har gått med de här grupperna och 285 andra. Asså vad har jag gjort på facebook egentligen..!? Vadå typ 300 stycken. Men i alla fall här är några som jag tyckte var ganska sköna! :)
PUSSAR!

Friends are like potatoes... If you eat them, they die.
vad söt du är! nej du är söt, nej du är! KÄFTEN ni e lika fula båda två!
i hate when you look in your closet for clothes and find narnia instead
Jag: mamma, du vet att jag älskar dig va ? Mamma : Vad vill du ha ?
"Please?" "No." "Please?" "No." "Please?" "Sure." "Really?'' ''No.'''

Grön gubbe betyder gå, röd gubbe betyder SPRING!
"Jag är trött" "Gå och lägg dig" "Nej jag orkar inte"
Jag pratar inte snabbt. Du hör långsamt
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ok im done , no wait AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
"eey var är du?" idiot du ringde hem till mig, vart fan troru att jag är?

Segt

Jag ligger i sängen och har kollar på massor av filmer, de börjar bli segt och bara ligga här och egentligen inte göra någonting, men jag har inget bättre för mig. Jag såg nyss en Beck de var rätt bra som alla andra typ, fast IQ som jag är glömde jag var filmen hette :) I alla fall imorgon är de skola igen och jag pallar verkligen inte, vi kommer sitta hela dagen i skolan och leta efter en person som vi han intervjua.. dvs 6 timmar :( de är verkligen irriterande. Jag vill inte åka och intervjua någon random person för att fråga om kryssningar, ingen bryr sig i alla fall. Men jag ska inte gnälla de finns jobbigare saker att göra i skolan.
Ska gå och äta något :)
PUSSAR!



Tack älskling! :love:



studiedag

Hej, jag har studiedag idag vilket jag kom på jättesent igår kväll så IQ på mig eller vad..? Men iaf jag tog sällskap med Andreas till hans skola och gick sen hem. Jag ska kanske till hans skolan vid 2 men vi får se om hans lärare eller vem han nu är, tillåter att jag kommer, annars ska jag träffa han vid fyra när han slutar och åka hem till honom :) Men de återstår att se senare på dagen. Nu ska jag käka lite frukost jag uppdaterar lite senare.
PUSSAR!
Bild 2 år sen.

Andreas place..again :)

Hej, nu är jag hos Andreas, igen. De är mycket mer nice att vara här än hemma hos oss, för här har vi ju en söt liten vovve..;) Nej men de är mycket lugnare och så här än hemma hos mig. Idag kom han hem till mig vid typ 6 eller nåt och vi satt vid datorn ett tag innan vi bestämde oss för att gå ner till ungdomsgården och chilla ett tag :) Vi stannade väl en halvtimme eller nåt vi drog väl runt halv nio skulle jag tippa på. Då tog vi bussen till Gullmars och därifrån åkte vi till donken och käkade lite middag. Sen drog vi vidare till Andreas och nu sitter vi här, jag låg nyss och klappade hunden men den dissa mig och sprang iväg ;( Jag tror nog vi ska checka någon film eller nåt snart för ingen av oss gör något speciellt direkt. Vi sitter bara vid datorn och chillar. Jag ska vara lite social med han nu så jag skriver senare eller imorgon, de får vi se. Men ifall jag inte skriver mer idag så godnatt :)
PUSSAR!



Kärlek!

Mitt hjärta dunkar för dig! :love:

Lång väntan..

Snart kommer älsklingen hit. Han tränar just nu.. me like ;) På tal om träning kanske jag också borde börja träna.. Men jag är nog lite lat för att träna jag menar att jag aldrig skulle palla bära runt på mina träningskläder till och från skolan, och nej jag skulle inte palla åka hem efter skolan för att hämta dem, då stannar jag hellre hemma och lägger mig i sängen och kollar på film..;) kalla mig lat men that's life, någon måste ju vara lat också..
Skriver snart, ska äta, mums! :mad:

Tävling! :)

Hej, jag tänkte ha en liten tävling, ni ska gissa vilka personen på bilderna är :) Men kolla på den här bilderna och gissa vilka de är :)
De är jättelätt!
Jag villa bara att alla skulle få chans hihi så om eftersom alla har rätt så vinner alla :) men vem vill inte vinna..?;)


1.

2.
3.

4.


5.



Lycka till! :)

Bilderna!

Nämen hej igen! :) Minns ni när jag sa at jag och Carro satt ute i korridoren och fotade massor..? jag la inte ut alla bilderna ju, så jag tänkte att jag kunde göra de nu så att ni kan få se våra ryggigt sexiga bilder..;)
Btw så har vi webbdesign med " Patrik stjärna " nu. han håller på att rita två streck gubbar som spelar basketboll, K!
Söta! :)
så jävla ful..
ehm.. bilden säger sig själv!
Steffie y Carro!

back to the future!


sant så sant!



Matte kan vara kul..

Ibland! Jag Carro och Viktoria har rit tävlig och jag vinner..;) Läraren kommer och bara behöver ni hjälp vi ba nej de är lugt han ba k. Haha efterbliven lärare gånger 100! men de är väl nice iaf. Vi har ritat grisar och klockor och jag vet inte vad men ganska mycket. Jag dog när jag såg Viktorias gris och Carros björn. Haah fyfan vad söta, Viktoria vann med sin gris och Carro med björnen :) vann de omgången lätt, de kan jag säga! :)
PUSSAR!



Carros björn! :)



Viktorias gris! :)

Fett irriterad

Kolla jag lyckas äntligen få med mig Andreas till min skola, vi åker hela vägen och jag blev fett glad att han ville följa med, eller ville och ville..;) men iaf så när jag frågar om besöksgrej till honom så säger kärringen som jobbar där att han måste visa något jävla legitimation, han ba jag har inget hon ba synd..
Asså åh vad irriterad jag blir!
PUSSAR!

Ballerina kaka!

Jag och Viktoria ska snart till Ica och köpa Ballerina kakor :) de är bara så grymt gott, jag älskar de. Fast iofs så älskar jag allting som är onyttigt.. men whatever :) Vi går nog efter matte provet eller innan, de vet vi inte än. Men åh mums jag se fram emot att få ta en tugga!.. ;)
PUSSAR!


Inte på topp

Hej, jag känner mig rätt sliten, jag är super trött har ont i huvudet och sånt skit.
Jag ska snart göra matte prov sen hem ta en huvudvärks tablett och duscha.
Sen vid 6-7 ska jag träffa Andreas, en person som kan få mig på bättre tankar.
Jag vill bara hem, hem, hem och sova, sova sova! Jag pallar inte göra
ett matte prov om "Ekvationer och algebra" Men jag ska plugga lite nu
i alla fall, för även om jag vill eller inte så måste jag ju göra de där förbannade
provet, så de är väl lika bra att få ett G så jag slipper gör om de igen.
PUSSAR!
Sliten..

Intervju!

Jag och carro ska intervjua någon innan ämnet kryssning. Vem ska vi ta? vi har lite problem med de :(
Båda tycker ju de är fett pinsamt att ba åkte till en person och intervjua om kryssningar, man skulle ju iofs kunna intervjua "Färjan Håkan" Men jag vet inte om jag vill de. Plus vad ska man ställa för frågor till han..? Jag tycker att de är jättesvårt att komma på sånna saker, de är inte min grej riktigt. Men de kommer nog gå bra för oss.
Plus att jag har mitt matteprov snart..:( jag rä lite halvt nervös. Önska mig lycka till! :)

PUSSAR!



Tack Carro! ♥

Hon fixade ny design till mig, så jävla gulligt, tack världens finaste kompis!
jag älskar dig! ♥
Tryck på bilden så kommer du till hennes blogg :)

Facebook är en drog..

Jag skojar inte, man blir verkligen beroende på riktigt! Varje gång jag har en dator nära blir de facebook, fast de konstiga är att jag inte gör ett piss på facebook. Jag loggar bara in, sen sätter jag på en film på datorn och kollar på den istället för facebook. De är något som gör de väldigt intressant iaf.. :)
PUSSAR!



think before you talk!


sötis

jag vaknade vid halv 8 gick upp klädde på mig och så där.. Andreas låg typ och sov i evigheter så gulligt..;) så jag gick därifrån vid 8 och kom till skolan vid ungefär halv 9 :) Nu sitter jag och Carro i korridoren och pluggar lite matte, och bloggar såklart ;)
Jag är ganska pigg, väldigt konstigt eftersom jag inte har sovit särskilt mycket. Jag hade jätte ont i mitt huvud igår plus de kändes som jag hade 100 grader feber, inte okej! Jag vill inte bli sjuk ju :( min mamma är sjuk så jag ska bo hos Andreas så ofta jag kan under den veckan, annars kommer jag jag smittad, helt säkert och de kan jag inte, för du kommer jag ju inte kunna blogga :(
jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla mig undan förkylningen, eller i mammas fall, influensan. Jag ska iaf träffa Andreas senare idag inte direkt efter skolan men typ vid 6 kanske, för jag tror han ska klippa sig imorgon, hihi! Jag får inte klippa för kort bara. Lagom är bäst..;)
Jag skriver senare för har fortfarande lite ont i mitt huvud.
PUSSAR!



Andreas place..

Ja idag kom jag somsagt hem vid typ 2 eller något sånt och sen kom Andreas och Roxy hem till mig och vi åkte till teater.. och kom 10 minuter sent hehe ;) Sen satt han utanför och väntade på oss i nästan 2 timmar, fett gulligt av honom! Visst..? :) Efter de åkte vi till T-centralen och gick till Åhlens och H&M. Haha Roxy köpte mascara :)
Sen gick vi till lidl och köpte energi dricka hihi! Sen tog jag och Andreas bussen hem till han och nu sitter vi här, vi ska snart se Jönsson-ligan :D
Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i mitt liv som jag gjorde idag, vi hade grymt jävla kul och höll på att garva ihjäl oss när vi skulle handla en macka på Coop av en gammal tant som inte fattade ett piss..
Kolla Roxy la upp mackan vi skulle köpa plus sin halsduk sen Roxy bara "jag hittade den i frysdisken vid lasagne" tanten ba "jaha okej" sen tog hon den :p haha! jag och Andreas dog av garv.
Jag fick gå in igen och hämta den :)
De var väl i stort sett de som hände idag :)
PUSSAR!

vacker..

Jag kollade lite på Internet nyss och kom in på en diktsida där jag hittade en grymt gullig dikt som någon hade skrivit, den var verkligen jättefin :) läs den och tänk efter riktigt ordentligt, jag menar de verkligen. Jag tyckte först den bara var gullig med sen fattade jag.. Jag tolkade den på mitt sett men alla tolkar olika, men läs och bli glad av denna otroligt fina dikt :)
PUSSAR!

Tänk om jag vore en fågel, 
jag skulle skydda dig med mina vingar. 
Tänk om jag vore ett täcke, 
jag skulle värma dig om natten. 
Tänk om jag vore din dagbok, 
jag skulle veta dina innersta tankar. 
Men tänk om jag vore mig själv, 
så att jag skulle kunna bli älskad 
av dig.

grymt irri..

Jag han inte lägga ut musik från youtube på min blogg, de har nog blivit något fel så ni får klara er utan mina bra låtar..:( that's life. Nu har jag ätit lite och kollat klart på Beck - Advokaten. Den var helt okej bra. Jag har typ blivit beroende av Beck, jag tycker de är spännande och ett bra tidsfördriv ifall man inte har något att göra, utan bara sitter hemma. Fast eftersom jag är lite töntig så tycker ja de akn vara läskigt ibland då är de bra att ha sin pojkvän nära..;) Jag ska strax gå och möta upp honom, han jobbar kvar i skolan fortfarande och slutar som vanligt klockan 4, åh fett segt. Men ska ta och fixa de sista och börja röra mig ditåt :)
PUSSAR!



Wait for the moment

Jag kom nyss hem vi åkte skridskor i kungsträdgården, haha men klassen alltså..;)
De var väl lagom kul, för jag åkte ju jättemycket också, hehe :$
men jaja de spelar väl ingen roll. Jag är jätte trött men jag tänker inte sova för jag pallar inte gå till mig säng.. finns de någon latare..? ;) Men jag måste snart ut i köket för att göra mig någonting att äta, jag är hungrig. Väldigt ovanligt ;) Blir väl en frukt eller grönsak eller nått annat gott. Imorgon har jag mitt omprov på matten och jag hoppas de kommer gå bra, håll en tumme för mig? :)
Älsklingen slutar 4 så ska möta upp han då sen ska vi hit och vänta på att Roxana kommer :)
Nu ska jag kolla en film men jag har fortfarande ingen bra som jag inte har sett :( hjälp!
Säg en bra film? ;)

Från våg till jungfru

Som de flesta säger så har vi tydligen bytt sjärntecken..?

Jag har alltid varit en våg och nu är jag en jungfru, fast jag klagar inte ;) Jag tycker bara de är trevligt att byta stjärntecken också :) Men jag har lite bråttom så vi hörst när jag kommer till skolan! :)
PUSSAR!




" jag vill ha "

Jag satt och kollade runt på lite olika sajter och kom sen in på Gina tricots sida. Jag hittade lite saker som jag vill ha..;)
de var fett fina tycker jag.
PUSSAR!







Godmorgon alla..

Jag har precis gått upp och käkat lite, fast jag är aldrig hungrig på morgonen men jag fick i mig en halv macka och lite juice. Jag brukar aldrig äta frukost när inte mina päron är hemma, men idag jobbade ingen av dem så jag var så illa tvungen att äta något. Man får väl hoppas att de blir god lunch i skolan idag iaf.
Sen har vi idrott, jag vet inte vad vi ska göra, flertalet säger att vi ska åka skridskor men då taggar jag de kan jag säga för jag har inga skridskor och ändå om jag hade de är de fan de värsta jag vet, jag åker hellre hem och bloggar..;)
Senare är de ju teater och älsklingen har lovat att följa med mig och Roxy! haha stackarn..:( men han sa ju "jag gör allt för dig " haha vad gulligt :) Nej men helt seriöst så tror jag faktiskt han kommer följa med, jag var lite tveksam i början men jag tror jag lyckades övertala honom :)
Ska sminka mig och fixa nu så jag skriver senare..;)
PUSSAR!



That's what i call love! ♥

Jag saknar min Älskling :( buhu.. de är jobbigt värre.. De känns som vi träffas varje dag, de gör vi ju typ. Men så fort han inte är i min närhet känns de tomt jag får typ panik :o De är lite konstigt väl, jag menar så har jag aldrig känt så förut.. Fast jag klagar inte för han är ju de bästa som har hänt mig men jag vet bara inte varför jag har en sån känsla, han samma känsla. Vi tänker båda på varandra hela tiden och har typ panik när man inte är med varandra, säg vad ni vill men så är de :)

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover♥


funny moments

Vi är ju bara så sociala på msn.. hehe ;)

vi ska förlova oss!

Haha nice! ;)

I can be your hero!

Would you dance, if I asked you to dance?
Would you run, and never look back?
Would you cry, if you saw me crying?
And would you save my soul, tonight?

Men Andreas..:$

Jag följde med honom till bussen nyss..han skulle hem, tråkigt :( Men jag får iaf träffa honom imorgon efter skolan! Mycket trevligt. Han ska följa med mig och Roxana på teatern, hehe :D Men jaja snällt av han iaf!
Jag har matteprov på tisdag och har inte över super mycket direkt, men de kommer väl att gå bra hoppas jag! :)
Haha nästan hela min klass fick omprov så lyckat haha! Men jag får väl plugga mycket imorgon, varför har jag en känsla av att jag inte kommer plugga alls då..? ;)
Just de jag skulle duscha nyss.. hehe de var väl inget intresant men okej jag skriver senare! :)

PUSSAR!


Haha Andreas.. ;)

awesome

Hej nu är jag hemma från Sofie, de var sjukt roligt! :) Jag mötte upp älsklingen nyss och vi kollade på Beck, läskigt värre..;) Den var inte så bra tycker jag, eller jag har sett bättre om jag säger så men ändå, den var helt okej :)
Nu sitter vi i köket men min bror -.- och hans kompis Wilma :)
Just de jag kanske ska färga håret mörkbrunt igen, jag gillade de mycket bättre än de här! Men jag får se om jag färgar, som sagt jag har inte bestämt mig än hihi vi får se ! :)
PUSSAR!



Hemma

Ja som rubriken säger så är jag hemma, Jag åkte väl ifrån älsklingen för en timme sen eller något, jag minns inte riktigt. De var roligt att få vara hemma hos honom för en gångs skull. Annars är vi ju alltid hos min mamma eller hos min pappa. Han hem va fint, jag saknar de faktiskt, mycket finare än mitt iaf..:(
Jag har duschat och fixat lite. Jag håller på att städa, plugga och hitta kläder tills ikväll samtidigt som jag bloggar är inne på facebook och lyssnar på spotify, kanske ska göra en sak i taget..;)
Men jag har ett problem jag hittade en tröja som jag ska ha, men jag hittar inte mina tights de är faktiskt ett litet problem för jag har gärna inte jeans till den. Men jaja vad ska man göra åt saken, de finns inte så himla många alternativ.. Jag måste käka lite också, de blir nog nudlar eller frukt eller kanske en bit macka, jag är inte så hungrig för åt en macka tills frukost hos älskling..:)
Fast ska gå och fixa klart mina projekt så jag lovar att jag skriver snart igen.. ;)
PUSSAR!


Älsklingens lilla chiuaua! :)

as söt..

Hihihi Andreas hund är fett söt! jag älskar den :) de är en sån där liten vovve.. ja en sån..;)
Han satte sig och spela då låg jag i sängen med hans söta hund.
Svart-vit är den också, den ser fett cool ut, ge mig den :D
Jag ska snart åka hem och fixa i ordningmig och packa, ska ju till Sofie senare, grymt nice..;)
Jag skriver senare! :)

PUSSAR!



Seg människa

Det ligget ett seg människa i mitt säng med mitt hund o halvsover snacka om cheeeeeesedoodle hon luktar också kebab. / Andreas typ

Bilder på mig!


Goodnight..:D

Ligger i sägen medan pojkvännen spelar.. haha de var jag som sa till han att spela så jag fick hela sägen för mig själv, smart va..? ;) Han spelar något random som jag aldrig hört talas om, fast aa de låter väl ganska roligt iaf!
haha driver du med mig, han satte på Maria Montazami och började kolla på de, haha gullig pojkvän jag har! ;)
Jag skulle väl kunna säga att jag är ganska uttråkad, för tillfället..;)
Jag ska väl fortsätta chatta med "mr x" :)
PUSSAR!

Hos Älskling!

Vi kom nyss hit och ska kolla film, Beck tror jag nog att de kommer bli!
Tidigare var vi iväg och träffade lite andra och åt Kebab :D
Imorgon ska jag iväg till Sofie, de kommer bli nice.. ;)
Men jag ska faktiskt vara lite social..
Skriver senare eller imorgon, de får vi se! :)
PUSSAR!



Länkbyte.. ;)

Jag ska länka en cool brud.. :D Hon heter Chaima och hennes blogg är super cool!
Läs den så får du aldrig tråkigt, för den är rolig :D
PUSSAR!



c4rr0 på t0rg3t

Vi fick en uppgift på Media kunskapen att vi skulle åka vart vi ville i Stockholm ( utom Liljeholmen och T-centralen )
Och foto 4 bilder alla ska vara olika..
De gick väl helt okej, jag fick leka fyllo så Carro fick garva. Vad gör man inte för sina vänner.. ;)
Sen skulle vi foto lite random människor och jag fotade en tant och nåt annat.
Här kommer lite bilder från idag.. ;)
hahah okej.. ;)
C4rr0s hade kul iaf.. ;)

Jag får panik..

Utan min datorn, nu vet ni de, haha jag glömde den hemma för några dagar sen och fick största paniken.
De låter ju lite konstigt men iaf så var de, jag måste alltid ha den nära mig ( samma som mobilen )
De var väl inte så jätte nödvändig information men iaf :)
PUSSAR!



Carro :D

Yay Carro har faktiskt börjat blogga! :)
Jippi! fett kul äntligen, jag har tjatat på henne fett mycket, och jag lyckat tydligen alltid.. ;)
Läs och enyoj!

PUSSAR!



Veckans cooling!

Jag ahr inte skrivit om veckans cooling på att tag nu, så jag tycker de är dags att skriva om en cool person.
Vilka tror ni jag tänker på..? ;)
De är ett band, de är killar, de är inte så gamla.
Äsch jag vet inte vad jag mer ska ge för ledtrådar men jag tänker såklart på " Jonas Brothers "

De är ett gulligt litet band som även var med i  " Camp Rock " filmerna.
Här är en bild av dem :)

Att vara kär..

är fan de bästa som finns, jag älskar att man går och längtar tills man ska träffas varje dag, att man går runt och känner att man är lite nervös och att man är glad hela tiden för att man betyder något för någon och tvärtom.
Att man har någon vid sin sida hela tiden, någon man älskar.
Jag har någon jag älskar och han är världens bästa kille.
Jag älskar dig! ♥

seg morgon

Jag sitter utanför klassrummet och väntar på att våran lektion ska börja ( Svenska )
Jag Vet inte vad vi ska göra men sist började vi prata om kroppsspråk.
Sen efter de är de Mediakunskap. Vi ska förmodligen fortsätta med vårat radioprogram. buhu jag har inte kommit på vem jag ska intervjua än.. :(
jag behöver lite hjälp här.
Vem ska jag intervjua..?  :)

PUSSAR!



summer feeling!


alone!

Hej, nu har vi käkat pizza och min bror och pappa drog nyss in till stan för att kasta dart.
Ja uppdaterar lite senare :)
PUSSAR!



Länkning!

Jag ska länka denna coola blogg.
Läs den är sjukt cool :)
Jag älskar den!
PUSSAR!



har ni kännt..

Den känslan när man har 2 alternativ att välja mellan, fast man kan bara välja en, och på så sett såra den andra?
Jobbig känsla tycker ja, när man vet att man måste såra en person för man ska göra något annat. De är exakt så som jag känner just nu. Jag vill båda, och båda betyder otroligt mycket för mig, men jag kan bara välja en och de har jag gjort. De var jobbigt men jag måste börja umgås lite med mina vänner, de vet jag, jag vet varför också jag behöver inte bli påmind. Men de betyder inte att jag bara kommer umgås med mina vänner men jag måste faktiskt träffa dem, jag saknar ju dom :(
På lördag ska jag iväg till min kompis och umgås lite med mina fantastiska vänner, kommer bli mycket nice..;)
Nu ska jag fixa i ordning mig, hehe jag har fortfarande inte gjorde de, jag har ledat här och kolalt på film istället, mitt nya smeknamn borde bli latmask eller nåt, men de där va ju lite intresseklubben antecknar.
Min Pappa och bror ska iväg och kasta dart lite senare, men första jag jag och Martin och Älskling käka pizza..;)
Sen drar de och vi får vara ensamma utan alla som stör och irriterar 24/7. De kommer hem 11 eller nåt så vi får vara ensamma ett bra tag iaf, grymt skönt! :) Jag hoppas att de vinner. Man får ju hoppas på de bästa såklart.
jag har ingen aning om vilka de ska möta men jag hoppas de är ett amatörlag så vi vinner :D
Fast nej vad elakt, jag hoppas båda vinner! Jag ska fixeli trixa nu så skriver senare.
PUSSAR!



Parfym problem!

Jag gick in i badrummet nyss och skulle lämna mitt smink där och hämta min parfym..
Den är nästan slut! jag måste köpa en ny, men jag har inte råd att lägga mina pengar på de.
Jag lever ju på min parfym ju :( omg..
Jag får verkligen inte slösa nu De måste räcka ett tag till.
buhu.. vad ska jag göra. De här låter verkligen inte som ett stort problem, men de är faktiskt de.
Åh jag vill inte lägga ner flera hundra på en parfym, känns lite onödigt men de luktar grymt gott!
De är Replay jag pratar om :(
PUSSAR!



svar!

Båt / Flyg?
Båt lätt, man vill väl kunna ligga fram i fören och sola.. ;)

Varmt / Kallt?
Värme såklart, gillar inte de kalla så mycket.

Springa / Gå?
Jag går, vem pallar springa?

Sommar / Vår?
Sommaren, då man ligger och steker på klipporna.. :)

Tomtar / Troll?
Ehm jag tror inte på tomten, och omringad av troll 24/4, så troll blir de.

Mobil / Dator?
Mitt liv finns i min telefon..

Hästar / Grisar?
öh, jag föredrar får!

Matte / No?
men inget av dem. Matte i sånna fall, fast ne! :p


Nöjes intervju!

I skolan är vi uppdelade i grupper där alla ska intervjua en person inom ämnet Nöje.
Carro ska skriva och kryssningar, ganska roligt faktiskt. Jag undrar vem hon ska intervjua, säker "Färjan Håkan"
haha..;)
Viktoria ska skriva om resor typ, plus att hon ska åka till Turkiet med sin kille snart, lycko unge du är! :)
Den ända resan som jag gör är när jag tar bussen till och från skolan, men jaja de är väl upplevelser de också. För någon dag sedan kom de fram en tant som börja diskutera blommor med mig. Jag lärde mig faktiskt lite. Så bussar behöver faktiskt alltid inte vara så tråkiga, de gäller bara att man är på rätt plats vid rätt tillfälle.. ;)
Jag ska iaf skiva inom ämnet Dans. Vem kan jag intervjua då? Någon som har ett förslag? :)
Jag har tänkt på Sean Banan ( ja han dansar ) Och Tony Irvning. Men jag vet inte riktigt, skulle nog vara roligast att intervjua Sean Banan.
Han är ju rolig och allt så de är väl bra. Jag sitter fortfarande och skrattar åt " Sean Banan besöker bondgård " Kolla på den om du har tråkigt.
PUSSAR!

Fix och trix

Pappa hämtade mig vid skolan när jag slutade vid 12. Snällt, tack pappa! :)
Han har köpt ny bil, den är fin! jag gillar den mycket!
Sen körde han mig till min mamma så jag kunde hämta min dator sladd så jag kan blogga hela natten.. ;)
Jag åt också ett äpple och ett päron, istället för macka! De blir ju nyttigare och godare!
Ska snart duscha och sen byta om till något mysigare och lägga mig i sängen och kolla lite film.
Vad ska jag se den här gången? Jag har  :)sett alla jag har på datorn jag vet ingen annan bra.
Vad är era favorit filmer? :)
PUSSAR!

Som sagt jag är trött..

Ja, mina söta vänner till kompisar tycker nog jag ser lite trött ut..;)

jag ska aldrig mer dygna när de är skola..

Nej de är verkligen ett råd till er alla. Igår var ju uppe jätte länge, eller för att förklara de tydligare, jag gick inte och la mig.
Jag ångrar de ganska mycket nu, eftersom jag ligger på min dator och sover + jag ser förjävlig ut.
Jag gick i ett par mjukis byxor, skitful, katastrof.
Jag är så grymt jävla trött att jag inte ens kan tänka, tacka gud för att jag slutar 12!
Då ska jag hem och sova tills älskling slutar. Sen ska vi köpa hem pizza..;)
mm fett gott.
Vi sitter och ska göra ett radioprogram på media grejen, kommer bli pinsamt att åka och intervjua folk, h3h3.
Plus min röst låter som en struts på inspelningar. skit snyggt, verkligen :(
Jag vet inte vem jag ska intervjua, de ska vara en person folk känner till inom ämnet Nöje.
Har ni något förslag..? :)
PUSSAR!
Så här känner jag mig.. :( ful!

förlåt

Jag har fuckat up allt totalt, jag är så ledsen. Ett förlåt kommer inte göra saken bättre, jag mår dåligt som fan och de har jag sagt till dig. Jag vet inte vad jag ska göra. Att se dig besviken gjorde jävligt ont, jag kunde inte hålla mina tårar inte, att såra den man älskar över allt annat var de jobbigaste som jag har varit med om, de kan jag säga.
Jag strulade till de ordentligt.
Du vet jag älskar dig och de var inte min mening att såra dig, jag ville inte du skulle bli besviken, verkligen inte.
Jag skulle aldrig aldrig aldrig aldrig kunna göra så mot dig.
Jag skulle kunna skriva en roman om hur ledsen jag är, till dig, men vad skulle de hjälpa?
Jag älskar dig så jävla mycket att jag inte skulle kunna förklara med 100 romaner vad jag känner för dig, för de kan inte beskrivas med ord.
Jag kommer alltid att älska dig, mitt hjärta kommer bulta för dig i evigheternas evighet, även om jag inte kommer finnas i ditt så har du en plats i mitt hjärta där du alltid kommer finnas.
Varför ska de bli såhär? jag kan inte tänka på något annat än dig, jag måste få träffa dig igen så jag kan säga hur ledsen jag är.
Mitt hjärta kommer på riktigt att gå i bitar, tyck att jag överdriver men de här är fan de jobbigaste som jag varit med om de kan jag lova.
Jag skulle kunna skapa en till ocean med tårarna som rinner från mitt öga och ner för mina kinder, varje tår skulle beskriva hur mycket jag älskar dig.
När jag är med dig känns de som tiden stannar och jag har så jävla roligt och dagarna är underbara.
Jag kommer alltid finnas för dig älskling.
Jag älskar dig!





Grymma låtar!


ready to go! :)

De blev inte så mycket matte direkt :/ men jaja de finns faktiskt viktigare saker att göra.
Jag har precis duschat och sminkat mig och sånt skit.
Snart komer älsklingen och vi ska kolla film och aa hittar väl på nåt sen.. ;)
Vi hörs lite senare.
PUSSAR!



hittad på facebook..

okej jag ska plugga..snart. Men jag såg en grupp som jag hade gått med i, jag tycker den är grymt skön faktiskt.
Man blir på fett bra humör när man läser den, den är lite gullig på nåt sett.
Jag skrattar till när jag läser den  :)
PUSSAR!

Matematik

Kom nyss hem, åt lite och nu började jag med Matten.
trianglar och krångel, kunde inte varit lättare och inte behöva räkna alls, kunde inte allt bara var inprogrammerat i vårat huvud när vi föds, då skulle vi ju slippa skolan.. ;)
Men nu är de ju inte så, därför att de bara att fortsätta räkna och låtsas att man fattar..
Sen måste jag ju fixa i ordning mig och allt. Ganska mycket pyssel faktiskt, men jag ska försöka skynda mig!
Jag har börjar äta mycket frukt förresten, istället för godis, eller nej inte istället men också! :)
Varför äter man inte fruksallad istället för en skål godis, de är ju mycket nyttigare, plus att  de är grymt gott ju :o
Jag ska börja göra de.
Sen kan man ju dricka juice istället för läsk! Jag hittade en super god förut med många frukter i.. ;) gott!
Haha vad har hänt med mig ? who knows ;)
Men ska fortsätta plugga så upptaterar senare sötisar! :)
PUSSAR!



ungefär så

Jag och carro gick ut från klassrummet och satte oss.. längre bort.
Vi håller på och fixar lite med våra datorer, jag fixade en bild på mig och Älsklingen.
Hahah jag har verkligen roligt.. :P
Snart slutar vi, skönt. Jag ska försöka matcha in en buss också så jag slipper vänta i en kvart ( vilket har hänt ett par gånger )
Då är de inte kul mendsnö kan jag säga, när man sitter och fryser i busskuren, men väldigt gott med en kopp varm choklad när man kommer in.. ;)
Sen blir de plugg också, Matte. Jag har prov nästa vecka. Omprov :$ vilket hela klassen fick med iaf.
Ekvationer.. ehm de är inte min starka sida om jag säger så. Jag gillar ( de var väl att ta i ) men tycker bättre om Geometri, eftersom jag tycker de är lätt så blir de ju automatiskt roligare också.
Btw här är bilden jag gjorde nyss, grymt vacker! ellerhur?.. ;)

första bästa plan..

Skulle inte ni vilja bort från kylan. Sätta er på ett plan och åka till ett annat land? :)
De skulle iaf jag vilja, tänk er att lägga er vid sandstranden och steeeekkka! Komma hem brun och fin.. ;)
Skulle iaf inte jag tacka nej till.
Jag var ju i Spanien förra året, de saknar jag grymt mycket. när jag låg vid poolen vi vårt hur och solade varje dag.
Sen åkte vi på marknader och gick ut på fina restauranger på kvällarna, de är ingenting som jag skulle tacka nej till. Särskilt inte nu i den här kylan, de är så himla kallt, och kallare ska de tydligen bli.. :(
nej tack, jag vill verkligen inte, varför kan de inte vara sommar året runt för?
Vart skulle ni vilja resa? :)



Rast = Beck

mihihi nu rä de rast igen, då blir de väl Beck! :)
Sen ska vi fortsätta att jobba i programmen. De är fett svårt så jag fattar inget, eller såklar man inte fattar när man inte lyssnar.. ;)
Sen vid 7 ska man träffa Älskling och vi ska faktiskt iväg, vart säger jag inte, inte för att de är något speciellt men pallar inte bara.
Jag skriver väl de när jag kommer hem.
Han ska träna vid 6 sen kommer han till mig, så ska väl passa på att duscha och sånt innan han kommer.
Ska äta varma mackor också, till middag alltså. Fett gott ;)
PUSSAR!


Väntar på webbdesign

hihihi webbdesignen börjar snart jag sitter och kollar på Beck! de är bra, me like! ;)
PUSSAR!

CIRKUS MÖLLER!


Danish - Le igen ♥

Baby jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra
Jag ber till Gud och jag tackar han för han gör så du orkar.
Och jag kan se hur själen din lider i tvivel försöker att upprätthålla det
vi har och i de livet du söker, och varje morgon vaknar du med rädsla
i magen, den rädslan för att inte ha mig kvar i slutet av dagen
så du ringer mig oavbrutet för du tycker min röst ger lite plåster
på såren men inte mycket till tröst
när jag är stressad i telefonen, helt ointresserad, av vad du har
att berätta och säger nog inte mera än att jag måste gå, hinner inte, har inte tid
och ger dig inga tecken på att jag vill ha dig kvar i mitt liv
men älskling lyssna nu och lita på mig, har aldrig velat släppa dig sen
första dagen jag såg dig, jo vi ska kämpa tillsammans för meningen
du är mitt allt så snälla låt mig se dig le igen


jag vill se dig le igen
jag vill se dig le igen
för jag ser gråten i din själ
som väntar på att brista ut
men snälla låt mig se dig le baby
åh jag älskar dig så mycket
ta min hand och lita på
att det ordnar sig


det finns ingen ursäkt för hur jag beter mig ibland
jag är så självisk jag vet det men älskling ge mig din hand
låt mig mej se dej le lite grann jag lovar och menar det här
har börjat förstå vad ja gör och vill inte leva så här
du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig
i vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig
under alla nätter jag gråtit mig genom ångestattacker
så har du torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig
och det kändes bättre då men en natt fick du ändå slå 112
och följde med mig in till akuten och väntat i timmar
du är värd hela världen för hur du kämpat i dimman
alltid stått vid min sida funnits där när jag behöver
men ändå glömmer jag bort det sedan när det går över
och sviker dej om igen och det är på mig det är fel men det finns
bara en och det är med dig jag blir hel


du måste tro vad jag säger nu
jag är ärlig jag vet jag kan bete mej som skit
det är förjävligt o det måste få ett slut
fort innan du bryter ihop jag vill försöka
förändra för jag har hört dina rop
som jag tidigare bara skitit i
och tystat ner då mina svar har varit
pallar inte lyssna mer
men baby du vet
ja du vet hur jag mår o du vet också vad jag gått igenom
nu under ett år
fram o tillbaka till psyket för att få prata ut
om att jag inte känt nån mening nu när allt snart är slut
men det börjar bli bättre nu och du är den att tacka
som fått mig upp på fötter igen för att tända facklan
det var därför  jag aldrig rörde tabletterna som dom gav mig
jag visste jag kunde klara vad som helst bara jag har dig
så förlåt mig som all skit som du fått ta
kom ihåg så länge du älskar mig så är det du och jag.

miss yesterday

Sitter och räknar Geometri eller nåt skit, fan vad duktig jag är, har räknat en sida, sen blev de blogg / facebook men whatever har räknat lite iaf! ;)
de är väl ändå tanken som räknas! visst?
PUSSAR!

Jag älskar dig!

Nu ska Älsklingen gå :'(
Jag saknar honom redan!
Fast vi ses ju snart igen typ om någon dag, venne.
Nu ska jag käka lite sen duscha :)

PUSSAR!
Jag älskar dig!

ska möta älskling

jag åker nu, så vi hörs lite senare!
PUSSAR!

bättre en förra

ännu en ny design, h3h3 :$
men jaja den här är ju ganska snygg! ;)
PUSSAR!

Carro har kul på Engelskan

Hon sitter på Photoshop! Fast hon gjorde en grym bild, hur kan människan!?
fast jag garvar när jag ser den för hon var ju tvungen att göra en bild med mig som bakgrund x)
hahhaha kolla, den är fett fin :D
HAHAHAHAHHAHAHHA!

some say love


klockan 4 lixom

Längtar, jag pallar inte de hääääär, nu är de först Engelska till klockan 12 sen mediaproduktion från 1 till 4. Inte kul ska läsa 50 sidor..
Sen radio grej i 3 timmar, men nej jag pallar inte.
jaja de är väl bara att köra! hihi.
Skriver sen :)
PUSSAR!



länkning!

Läs sötisens blogg!
Tryck på bilden för att komma till hennes blogg :)
Viktoria Zimmerman!

engliska!

yes, nu sitter jag på Engelskan och ska kolla film, sen ska vi läsa en bok, ehm nej tack! fast jag har inget val så.. eller jo man har allltid ett val.
Men jag och Carro och Viktoria ska fota :D sen.
Fett niceiga bilder de kommer att bli.
Jag skriver lite senare :)

PUSSAR!

DAGENS!


nya headern klar

haha som sagt, jag blir aldrig nöjd men jag gjorde en ny nu, den blev rätt fin tycker jag! :)
Den får duga ett tag iaf. Tills jag tröttnar.
Men jaja ska kolla lite film och sensova, imorgon blir de att träffa Älsklingen.
hihihi längtar som fan! Jag har ju eínte träffat han sen i morse :o
haha stora problem jag har, jag komme rju aldrig kunna resa någonstans utan att han  följer med x)
Jag vet inte om jag hinner somna eller om jag kommer skriva ett till inlägg, let's see then, ( ehm bra engelska )
PUSSAR!



älskade vän!

Jag kommer alltid att finnas för dig oavsett om du har de jobbigt eller inte, finns alltid!
Du kan bara ringa messa när du vill och hur ofta du vill, du är en vän som betyder otroligt mycket för mig och som alltid kommer finnas i mitt hjärta oavsett vad!
Du får mig att må bra när jag är ledsen, ännu gladare när jag är glad och du får mig att vilja leva :)
Jag Älskar dig finaste och bästa vän!
Viktoria du finns i mitt hjärta!

Carro är här!

Vi sitter hemma hos mig och har fotat ännu lite mera :P fotofreaks!
här komemr lite mer bilder, h3h3!
HAHAHHAHAHAH INGA KOMMENTARER!
SÖT!

Bilderna!


Fotade lite!

Jag och Carro fotade lite! Många trevliga bilder blev de iaf!
Nyss kom Vickelorian då ska vi fota lite mera :D
Bilder kommer sen :)
PUSSAR!

enda dagen i veckan jag inte..

Kommer träffa älsklingen :'(
Nej inte idag, fett synd, jag saknar honom fett mycket.. fast fett mobbad jag är jag var ju med han i morse x) hahah
men ändå. Man kan ju inte direkt tröttna haha! ;)
mihihihi!
längtar tills imorgon typ, när jag träffar han igen!
Jag älskar dig!

CARRO ÄR HEMMA!

JIPPI ÄNTLIGEN! HON HAR KOMMIT HEM FRÅN INDIEN! FETT NICE..
MEN NU ÄR HON TILLBAKS I SKOLAN MIHIHIHI!

school

Vi har klassråd.. igen. Fortfarande så diskuterar vi vart vi ska åka på klassresa, jag och Carro sov typ på bänken. så fucking tråkigt! De är sååå segt! mohahha. Snart ska vi äta lunch, blä inte hungrig...
PUSSAR!

I R L A N D !

bästa landet.. otroligt vackert.
Jag kommer lätt åka tillbaka.
Så fort jag får chansen..
mihihihihihi
PUSSAR!








mmmmmmmm FANTA!


trött

jag ska sova igen, ha en bra dag. 
mm
PUSSAR!

hahhaha wtf?


in school!

Hejhej, jag sitter vid Rebeccas datorn för att min inte funkar x) lyckat!
just de hon lärde mig hur man fixar sån där kub :D ahha bra förklaring, i know..
Hon är grym!
Jag spelar sönder Sean Pauls låtar, bästa artisten lätt!
SEnare idag ska jag träffa Andreas, kommer bli nice i guess!
Sen kommer väl bror min springa efter oss som en hund men whatever, han är ba lite avis ;)
PUSSAR!


Veckans cooling!

Veckans cooling finns många åsikter om, jag tycker hon är jävligt skön faktiskt. Hon bjuder på sig själv iaf ;) HAHAHAHHAAHAHAH
Nej men jag gillar hennes syn på livet.. TOFFSAR.
Jag har faktiskt 1 NU FATTAR DE VARA 85 FÖR ATT KOMMA UPP TILL HENNES SAMLING!
Hon jag snackar om är givetvis Maria Montazami.

de är en order

från älsklingen att jag ska fixa filmer -.- Han ba men fixa några jag ba vilka han ba jag venne. Men tack för den hjälpen MUPP! :D
hahahhaha jag laddade ner Masjävlar, HAHAHHAHAHH han kommer ba wtf! x)
Fett synd men så går de när man ber mig fixa film ;)
PUSSAR!



fett skönt att jag har..

Slutat nu, åkte hem direkt efter skolan vid typ 12 sen käkade jag en halv macka och drack juice! ;)
fett gott!
Älsklingen kommer hit när han har slutat om några timmar -.- fett segt palla sluta 5 lixom.
Men whatever jag ska fixa lite saker.
PUSSAR!
Här får ni en bra låt så länge :)



Idag så träffa man inte..

Älsklingen :/ nej han skulle träna, hihi :)
Men ska träffa han imorgon iaf.
Sköönt jag slutar 12 :D men han slutar halv 5 typ, jippi -.-
men jaja that's life, deal with it.
Ska fortsätta skriva till han på msn nu. Vi hörs imorgon.
PUSSAR!

G L A S S !

Käkar glass och kollar film :)
Vi hörs lite senare!

PUSSAR!

Grattis Mamma! ♥

Ha en underbar födelsedag!

PUSSAR!


hahah BÄSTA


nyss ätit..

usch.. blääääääää!
eller aa fast nej typ!
men mm heido

WTF

WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF MARTIN WTF WTF WTF WTF O MINNA WTF WTF WTF WTF WTF WTF
/ MARTIN

ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

KAN DU GÅ UT UR MITT RUM!!!!!!!!!!!
DU STÖÖÖÖÖÖÖÖR IRRITERADE UNGE!
JAG VET DU LÄSER DE HÄR SÅ GÅ UT, NUUUUUUUUU!
HEHE SORRY :$
PUSSAR!

hemma med älsklingen

Han kom nyss hit mohahah!
Vi ska väl checka film eller nåt men aja pallar inte skriva ska vara lite social med han.
Min bror stör 24/7 -.- åh :@
PUSSAR!

Vickelorian tvingar mig x)


mediaproduktion

Väntar på att mediaproduktionen ska börja. Jag har ingen aning om vad vi ska göra men förmodligen börjar vi med film ;)
Fast den börjar om en halvtimme så jag får väl sitta här och vänta.
Senare ska jag träffa Älsklingen!
Jag skriver senare.
PUSSAR!

kärlek till mina vänner!


HAHAHHAH


jahapp

Sitter i skolan och väntar på att få gå hem.
Senare ska jag träffa älsklingen:)
PUSSAR!

home sweet home

Hej jag kom hem från en underbar skidsemester idag klockan 4-5.
Bilder kommer lite senare :)
PUSSAR!

Skulle aldrig göra, haha!


Love to this song! ♥


Skidooor ♥

Imorgon åker jag iväg till fjällen och åker skidor med familjen.
Jag kommer inte kunna blogga förrens jag kommer hem på söndag kväll eller Måndag "/
Men när jag väl kommer hem då ska ni få se på bilder och jag ska berätta hur de har varit.
Ha de jättebra!

PUSSAR! 


♥♥♥♥♥


gryyyyyyym lååååååt


GODNATT

nu blev jag trött, yay!
Kommer nog strax sova.
vi hörs lite senare!

PUSSAR!

Kläder ♥

Just de idag när jag var och shoopa med Isse köpte jag massa kläder :)
Bilderna får ni se imorgon, jag köpte mjukis tröja och mjukis byxor, sen två t-shirts och en mascara ;)
Mihihi ni får se allt senare de lovar jag!
Jag är fett trött, men kan inte sova jag vet inte varför så fort jag lägger mig ner och försöker somna så blir jag klar vaken men sen när jag sätter mif upp blir jag skit pigg igen.. grymt jobbigt läge! "/
Ska dricka lite vatten sen försöka sova.

PUSSAR!



kan inte sova tänker..

på min älskling.. Kollat också på Dart klipp. Jag blir så sjukt chockad hur folk kan vara så grymma!
Har kollat lite filmer också, riktigt nice faktiskt, ska nog kolla en till, förslag på någon?
Helst en rolig en :))
PUSSAR!



dart tuneringar

vem tror ni vinner? jäkligt spännande ifall ni kollar..
de är bara hålla en tumme nu för att rätt person vinner.
HEJA HEJA HEJA!


Dave Chrisnall


Martin Adams ( Wolfie )


Tony O'Shea



Man kan inte vara lyckligare..

än vad jag är just nu. Min önskning gick i uppfyllelse, de funkade, min dröm blev verklighet.
Jag kommer alltid vara din, jag älskar dig!



Dave är gryyyyym!


D A R T

Kollade dart nu, jävligt spännande, ouf omg guuuud! skriver snart.
Du måste vinna de här vafan.. Kom igen nu Dave!
PUSSAR!


Kom igen, kom igen, kom igen!
Dave Chisnall ♥

en av de bästa dagarna i mitt liv

träffade älskling idag. en av de bästa dagarna i mitt liv, jag älskar dig så jävla mycket.

Jag älskar min bror ♥

Klart vi bråkar, men vi är ju syskon. Men du vet ju att jag älskar dig, bästa lillebror.
Vi har våra stunder där vi skrattar åt saker som ingen annan någonsinn skulle fatta.
Så vi skrattar och alla ba, vad är de roliga egentligen och vi börjar garva ännu mera.
Jag saknar de stunderna bror♥
Jag älskar dig ♥

natten länkning

Jag har ju inte länkat någon på läääääänge ju :o
dax för de tycker jag! ;)

shooping

Sitter och kollar film, Mean girls :p Medans jag väntar på att sötisen ska skriva ;)
Han sover men har går nog strax upp.
har packat lite idag, men inte särskilt mycket, de mesta måste fixas imorgon.
Får se ifall jag träffas han imorgon ellä Onsdag de lär ju visa sig.
Just de imorgon ska jag åka en snabbis och shoppa med iseliiiiiiiin :D länge sen man såg dig gumman! <3
Nu ska jag fortsätta med filmen liksom.

PUSSAR!



Jag är din, bara din.


wooooow!

Fett coolt, jag fattar ingenting :o



Omg vad söt, hahah!


Shit man vilket cool kille. fett nice! ;)


Ny design snart ;)

h3h3 den kommer nog bli fiiin :D
jag lääängtar, jag har aldrig blivit nöjd med någon innan så hoppas jag blir de nu :D

snällt.. -.-

jag blev taggad på en bild, ellä alltså de var min bror som taggade mig. den här blev jag medans alla andra blev gulliga..

i'm so sorry bby!


hmm.. imorgon ellä onsdag är frågan

HIHIHI ska träffa sötnosen imorgon eller på torsdag :$$$$$$$
trevligt värre ;)

Måste packa..

lämnar verligheten och gittar från planeten!
nej.. Men alltså jag måste ju packa och sånt till min resa till Antarktiskt. Jag ska snacka lite med jultomten om vad jag önskar mig till nästa år. Vänta han bor väl på Nordpolen förresten :o okej nu fattar jag inte själv.
Men helt seriöst ska jag packa för min resa nu :)
Jag ska åka skidor med familjen.. Ellä Pappa, pappas tjej Katarina, jag och min syrra kan man väl säga :)
Här är vii:
Pappa och Katarina.



Jag och min syster!

SKOJA JAG ÄNDRAR MIG

JAG ÄR PÅ BLLOGGHUMÖR

not at blogghumööör

nä heido

Oskar Linnros - Från och med du


hur blir de hära?

Nu sitter jag i sängen och kolalr på.. ja ni vet ju själva.
Snart ska jag duscha och fixa i ordning mig. Ikväll ska man ut. Kanske te stan ellä bara ut. Ska nämligen träffa en hemlig person, förmodligen ;) De kommer bli nice faktiskt. Men vi har ingen aning om vad vi ska göra typ.
Men vi kommer väl på något random när vi träffas :)
PUSSAR!

Tråkigt värre!

Tycker du om någon just nu? Ja
Jag samlar på? hehe, smurfar :$
Favorit film? Grinchen lätt!
Vad gillar du att göra? Träffa vänner.
Har du tomteluva på dig nu? Alltså va..nej
Hur svarar du i telefon? "Hallå?"

Var vill du bo när du blir stor? Söderköping
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren!

Bär du glasögon eller linser? Nepp
Har du piercing? Nej, men ska kanske skaffa ;)
Har du tatuering? Naj
Vill du gifta dig? Beror på med vem :p
Vill du ha barn? Inte nu :o
Solar du ofta? Ja, nej, utomlands :D
Gillar du att dansa? Ja fast en gorilla dansar bättre.
Hur vig är du? Inga kommentarer.
Är du morgon eller kvällsmänniska? Inget av dem, sover 24/7..nej
Vilken ögonfärg har du? Väldigt blåa.

Vilka hårfärger har du haft? Väldigt ljus blont, typ orange och mörkbrunt :)
Är du beroende av något? Min mobil!
Senaste låten du hörde? Usher - More

Har du kysst någon under den senaste månaden? Nej.
Saknar du någon nu? Absolut!
Kramade du senast? Bror
Pratade du i telefon med senast? Bror
Fick du sms av senast? Sofie :)<3


!


ÄLSKAR!


japp!


shooooppingggg!

Imorgon = Awesome! Vi ska tydligen shoppa, jippi :D

träffa bästaste Viktoria imorgon

Fett länge sen jag träffade dig gumman, miss you. Kommer bli awesome imorgon :)
mihihi, men nu ska jag kolla på Grinchen, igen. Hahahha hur många gånger har jag skrivit att jag ska kolla på den nu x) men jaja whatever den äger.
PUSSAR!

titta vad söt :)


den är sången = ♥


Jag saknar min bästavän

Min bästavän träffade jag första gången när jag var 8? Hon flyttade in i samma hus som jag bodde i fast hon på 5:an och jag på 1:an, hon började i min parallell klass men vi umgicks varje dag efter skolan typ :)
Vi blev bästa vänner samma dag som hon flyttade hit från Norge.
Vi umgås inte så mycket längre tyvärr eftersom hon började ett gymnasium som inte låg nära mitt, men whatever vi kommer alltid vara vänner, ifall jag får bestämma.
Hon är snäll och världens bästa.
Jag tror vi har delat typ 1000 "bästavänner" halsband när vi va mindre, jag har hittat jättemånga, haahha!
I love you best friend.


hahahhaha de här bilderna va längeeeee sen!
AHAHHAHAHAHA fan vad ful bild egentligen men whatever.
love ya best friend!

2011

Detta år kommer bli awesome jag älskar de redan..;) Ingen utom jag vet varför, eller jo en ändå. Men de kommer ni se om ett par dagar ;) Jag ska lyckas, för då kommer jag på riktigt  bli världens gladaste människa, de gäller bara att få till de..
Ni kommer absolut märka om de blev bra eller inte! :)

PUSSAR!



RSS 2.0