Fånga dagen!


Hold my hand!




socci!



Nu ska jag vara social med pojkvännen. Vi hörs senare! :)


DAGENS!

 


Tinie Tempah - Written in the stars


Vad jag gjort idag.

De börjar med att jag vaknar klockan tjugo över nio ungefär, då väcker jag Älsklingen och vi går upp och äter en riktigt god frukost. Vi äter i kanske tio minuter innan vi börjar packa för att gå och åak skridskor med hans familj :) Jag hade dock mina UGGS och jacka så de blev lite kallt, medans Andreas hade mössa, vantar, halsduk, femtio tröjor och jag vet inte vad. Med de är bara bra att han klär på sig så mycker så han slipper bli mer förkyld än vad han redan är. 

Klockan blir halv elva, jag och Andreas är klara att ge oss av, men de andra är inte klara än på ett tag, så då tar vi med oss Leeloo, deras hund och går ut. Vi gick några varv runt huset och väntade men efter en kvart gick vi in och kollade hur långt de hade kommit, samt hämtade mina vantar  eftersom jag frös så förbannat. Efter de gick vi ut igen och den här gången följde Amanda med och vi gick till några andra som också skulle följa med, för att se hur långt de hade kommit. 

Sen gick vi utanför och kastade lite snöboll, jag Andreas och Amanda. Sen gick vi in och köpte en dricka  och när vi kom tillbaka så var alla andra utanför och väntade så då började vi knata till isbanan. Amanda gick emellan mig och Andreas och höll oss i varsin hand. Haha så söt :) Sen när vi kom fram åkte vi runt lite sen fikade vi  , sen drog jag och andreas hem medans de andra stannade kvar, jag frös de var därför!!.. :(

Sen beställde vi pizza och nu sitter vi här. De är väl allt som har hänt idag skulle jag tro :)
PUSSAR!



Sista inlägget för ikväll.

Hej! Som jag skrev förut så var jag och Andreas och handlade + gick en liten promenad med hans hund. De slutade med att vi kom hem med powerking .  Vi skulle köpt godis + lite annat med ingen av oss var speciellt sugna på de, men de är väl bra då är man lite nyttigare än planerat.

Nu sitter vi alla och kör bowling, haha. Jag äger, fast ne. Men ändå de är skitkul, jag vill ha de hemma :(
jag börjar däremot bli trött eller jag känner mig kanska seg så jag ska väl snart börja röra mig till sängen och ska sova som en stock hela natten.

Jag har inga planer för imorgon så vi får se då var vi hittar på. jag tror jag ska vara hemma mest och chilla hela dagen. Jag är ju trött nu och jag har jobbat hela veckan typ så de känns som att en dag hemma skulle vara skönt. Då har jag ju mycket mer tid att blogga också ;)
Men vi hörs imorgon för kommer nog inte skriva mer ikväll eftersom jag är så himla trött.
PUSSAR!


På G..

Internet är fortfarande inte helt okej.. :( Man loggas in och ut. De är lite jobbigt faktiskt, att inte kunna använda sin dator när man vill. Men de är mest min dator som laggar, Andreas funkar bra, förutom när han ska spela. Så fort han sätter på ett spel så dör den. Stackars. Men hans internet fungerar iaf, till skillnad från mig :( Men de är väl för att jag använder trådlöst.

Vi ska snart ut i vardagsrummet och vara lite siociala med hans familj :) De spelar nåt spel och har kul medans vi sitter i Andreas rum så vi går väl ut dit snart skulle jag tro. Därimot tror jag inte att jag ska spela, de är inte riktigt min grej, hehe. Men man kan ju ändå sitta med och kolla på, då är man ju social iaf.

Efter de ska vi ner till centrum och handla mys inför kvällen :) HIHI! Nu har jag ju hämtat min dator också så att senare ikväll blir de väl mys och kolla film.. ;) Jag har ju laddat ner några nya men vet inte vilken jag vill se. Jag och Andreas började kolla på " Love and other drug " Men vi såg väl fem minuter innan vi somnade. I den filmen är ju en av mina favorit skådisar. Jake Gyllenhaal -->   han är så otroligt lik min bror när han spelar i filmen " The good girl" Kolla på den ;) grymt bra!

Nu ska jag väl inte sitta här och slöa när man kan ha de lite roligare ;) Men jag kanske slänger in ett inlägg lite senare.
PUSSAR!


Hemma igen.

Hej, nu har jag och Andreas kommit hem igen. Vi sitter i hans rum och fixar lite vid olika datorer, internet har pajat, mne ibland funkar de att komma in. Så jag får passa på att skriva ett inlägg nu för jag vet ju inte när de slutar fungera igen.. :( Jag hoppas att jag kommer kunna slänga in några till inlägg ikväll :)

Lite senare kommer folk från Andreas släkt hit, eller jag vet inte deras kompisar kanske, har ingen koll :blush:
Men iaf de kommer bli roligt. Vi ska käka middag och ha de trevligt :) Vi skulle äta någon fläskfile eller nåt, fett gott! 

 Jag och Andreas var i stan idag, jag shoppade lite och vi köpte mina älskade energidrickor Så himla gott. Powerking är en favorit! :love:
Jag köpte lite kläder, skitfina. men tyvärr har jag typ inga pengar kvar :( fast får ju iofs mitt studiebidrag imorgon :D happyface!

Just nu ligyger en hund och sprattlar på min mage och vill jag ska klappa, fast jag redan gjort de i femtio elva timmar. Men den är så söt att man inte kan sluta klappa :) Jag ska lätt köpa en hund när jag flyttar, har alltid velat ha en liten hund.


Haha Andreas är skitsur för att hans data är keff, nej men för att internet dör så han ba, jag ska ladda ner ett spel. Jag ba jaha.. vilket? Han ba, ett spel man hade när man var liten hette typ abc och så var de en krullis som hängde i en damsugarslang. Jag ba, wtf har du spelat när du var liten..!? Vänta du menar Krakel Spektakel?
Han ba, ja.
Haha han hänger i en gardinslang annars :)
PUSSAR!


Big Brother

Nu har ju Big brother börjat att sändas. Jag har sett typ ett avsnitt ungefär, jag gillar inte de speciellt mycket med ändå  blir de att jag kollar, man typ fastnar. Kollar ni på big brother..? Jag vet som sagt inte själv varför jag kollar, tycker de är rätt kefft och jag menar de har väl inte direkt någon mening med att göra ett sånt program..? Men tydligen är de många som kollar och de klockar rätt många tittare :)

Hiss / Diss..?!
Vad tycker du? brukar du följa programmet eller kollar du bara för att de inte finns något bättre på tv..? Eller kollar du över huvud taget?
Jag skulle väl om jag tänker efter, dissa, men ändå de finns någonting som gör att jag förtsätter kolla, men jag har ingen aning om vad.

Nu ska jag sluta lata mig och gå ut med vovven istället, skönt att komma ut i friska luften lite.  Sen lite senare blir de väl centrum eller något med älskling.. ;) Vi ska köpa godis hihi! Gott!
PUSSAR!


Godmorgon alla!

Både jag och Andreas vaknade klockan åtta typ, verkligen kul -.- typiskt mig att vakna tidigt när de är helg. men men, då gick vi upp och käkade en super god frukost! ;) mm. Men i alla fall efter det så åkte vi hem till honom och nu är vi här, jag trodde typ klockan var tolv eller nåt men nähä den är ju halv elva typ. kalla om att vara uppe i god tid :)

Vi skulle ha åkt iväg idag, men Andreas känner sig fortfarande sjuk, eller ja han har åkt på en förskylning, så de blir nog och lugn och mysig lördag :) Men vi får se hur kvällen blir.

Min bror och hans kompis Wilma drog ner till Strömstad, ja Martins brud bor där :) Hoppas de har kul där iaf, jag kan ju säga att de aldrig har varit så lugnt som de är hemma nu. brukar ju alltid vara en massa spring men nu är de helt tyst. :( jaja han kommer ju hem på Måndag iaf så då blire väl livat igen.

Jag känner mig jätteseg, men jag vill ändå hitta på något, villl lixom inte ligga här och slöa hela dagen.. För då komme rjag inte kunna somna ikväll. Jag funderar på om jag ska gå ner till centrum och kolla lite.   Då kommer man ju ut lite iaf, och slipper sitta inne. Jag ska fråga Andreas om han ska med så vi hörs lite senare :)
PUSSAR!


Hund time

Nu ska jag och Andreas ut med hans lilla vovve :) Sen drar vi så vi hörs när jag kommer hem.
PUSSAR!



Hos Andreas..

Nu är vi hos Andrea shan skulle fixa lite saker och så, sen drar vi och käkar :) jag är fett hungrig.
just nu springer hans hund runt mig i cirklar och jag börjar bli yr fan, hehe!
Skönt med helg iaf. Vi ska iväg lite senare men efter det har vi inga planer vad jag vet :)
Nu ska jag dra typ.
PUSSAR!

Hemma

Nu är jag och Andreas hemma, men han mår inte så bra, nivet ont i huvet och sånt, jag hoppas bara att han mår bätte tills ikväll.. :( annars kommer kvällen inte bli lika kul som planerad ju :( Men men inte direkt mycket man kan göra åt saken. Jag ska iaf göra varm oboy te han, gulligt va!?.. ;) Sen ska han får lika i soffan och kolla på tv och lata sig medans jag ska laga mat :) Men jag är så grymt dålig på att laga mat så de är helt sjukt! men men hanfår väl bränd potatis eller nåt :p
PUSSAR!



Dagens!

Kanye West - Homecoming

ska åka..

Nu ska bara klä på mig och fixa i ordning mig sen åker jag och möter upp Älsklingen :)
Vi hörs lite senare!
PUSSAR!



h3h3

Just nu är min blogg helt fuckt up! De är därför min header ser ut som den gör. Men de kommer ändras så fort blogg.se slutar krångla :( Hoppas de blir idag iaf. nu ska jag försöka fixa en finare header så hörs vi senare.
PUSSAR!

NU: Sagan om ringen

Nu gick älsklingen och jag ska kolla sagan on ringen, första filmen. Jag brukar inte gilla sånna filmer men den här tycker jag faktiskt är riktigt bra. Så vi hörs lite senare.
PUSSAR!

Godmorgon! :)

Nu har jag och Andreas precis käkat frukost, gott!
Andreas ska snart åka till skolan och då kommer jag sitta och blogga här ända tills han kommer hem.. ;)
Jag har ju inget bättre för mig direkt, om jag säger så.
När han kommer hem ska vi åka till mig direkt, för jag måste duscha och sånt skit.
Nu ska jag klä på mig borsta tänderna :)
PUSSAR!



Check! ;)

Då har man beställt lite saker ;) hihi jag vill ha de nu nu nu!
Fast de är väl bara att vänta antar jag :( Men vi hörs lite senare.
PUSSAR!







NU: Powerking!

Nu powerking och andra avenyn med Älskling, vi hörs lite senare!
PUSSAR!



Ben & jerrys ♥

Jag ska kanske kila ner till centrum och köpa lite ;) fett gott!
PUSSAR!



Baguette

Med Andreas nu :) fett gott, vi ska starta en baguette bar när vi blir lite äldre så att ni vet de ;)
Men ska käka nu. Vi hörs lite senare.
PUSSAR!



Dagens!

50 cent - Candy shop

mot lidl

nu ska jag och Andreas till lidl, energidricka lixom!! ;) Vi hörs senare eller imorgon!
PUSSAR!



Jaha du..

En i min brors klass hade tydligen frågat varför Andreas var tillsammans med en kanin. HAHA mobboffer. Nej men vadå kanin. jaja whatever pallar inte bry mig. Jag lyckas ju ändå ättre än dig så.. ;)
KANINPOWER!
PUSSAR!



Old times

Jag saknar gamla tiderna.. :( Somrarna på landet och allt annat :(
Jag saknar än av mina bästa kompisar :(
Nina Johansson!
PUSSAR!



förlåt igen..:(

För att jag inte har haft tid. Jag jobbar eller ja praoar och är hemma fem + min dator är inte här :( Men jag ska försöka mobilblogga eller nåt jag lovar!
PUSSAR!



TO WORK

Nu ska jag möta Vickelorian och vi ska till jobbet.. ;) kommer bli kul att jobba med henne denna vecka :) haha vi får 40 spänn av skolan att käka för varje dag så de blir väl donken typ varje dag :P Nej men haha typ. Men jag har lite bråttom så ska sminka mig sen kila iväg så jag hinner med tåget :)Har inte lust att missa de, hehe!
PUSSAR!



BILD: Från Vickelorians blogg!

GODNATT!

Godnatt och sov gott :)
PUSSAR!

haha mobbad

BILD: Juni förra året.

Supergod!

Jag åt Marabou Mango för ett tag sem, den är god. Jag trodde faktiskt inte de i början om jag ska vara ärlig men den va god enligt mig, så testa den :)
PUSSAR!



Hunden

jaha nu ska ut med hunden en sväng :) Vi hörs senare!
PUSSAR!



NU: ÄTIT KLART

Nu har vi ätit klart pajen, den var verkligen jättegod :D Jag vill käka den varje dag.. hehe. NU ska jag och Andreas börja packa våra saker och bege oss hem till mig där vi ska chilla lite :) Sen får vi se vad vi hittar på ikväll, men vi hörs senare när jag och Andreas kommer hem :)
PUSSAR!



Jag är sjukt sugen..

På fanta. Jag tycker att den är jättegod, mycket godare än vad vanlig fanta är iaf :)
Men ska fortsätta med de jag håller på med:)

one love, one heart!


DAGENS!

SEAN PAUL - HOLD MY HAND

NU: HEMMA

Nu kom jag och Andreas hem från Farsta Centrum. Vi åt där och kollade i affärer, desvärre hittade jag inget fint, eller ingen som jag ville köpa :( Annars brukar jag hitta typ 50 sake rjag vill ha men aa. Snart ska vi käka, de blir någonslags paj, mums! :) Sen ska jag hem till mig, men jag vet inte riktigt om Antex ska följa med eller om han vill sova hemma idag, de får vi se efter middagen. Jag måste iaf hem, ska städa och duscha och så.
Men vi hörs lite senare :)
PUSSAR!



Movie

NU: Love and other drugs.
PUSSAR!

Kul man vaknar nio på en helg..

Jävla skit säger jag bara, hatar att vakna tidigt när man igentligen kan ligga och såsa i sängen hela dagen. De är riktigt jävla onödigt. Men jaja då får man väl mycket gjort, antar jag! :)
PUSSAR!



Sry för igår :(

Jag hade verkligen ingen blogglust. Jag var trött och ville bara chilla. Jag och Andreas var på middag igår med hans familj, trevligt :) Sen drog vi ut och handla och sen back to him. Vi somna rätt tidigt.. HIHI! :)
Nej men jag ska försöka blogga mer idag än de senasye dagarna.
PUSSAR!



NU: FRUKOST

NU: frukost med älsklingen! Sen blire dusch! :)

Can you feel the love tonight?

haha jag har fått den låten på huvudet.. :( Jävla skit, jag hatar den sjukt mycket.. :( blä!!
Så nu sitter jag och lyssnar på bra låtar på Spotify! :)
Kärlek till spotify.
PUSSAR!






Taco night!

Nu blev jag ensam igen, för Antex drog hem, han skulle duscha byta om och så eftersom vi ska ut ikväll :) Lika så imorgon! Fast han kommer tillbaka tills maten, vi ska käka taos, fett gott :)
De var ju rätt länge sen jag käka de. Jag venne vad jag ska ha på mig, mina strumpbyxor är för kalla!! Buhu..:(
Men vi hörs lite senare! :)

Snyggo ;)

Man måste väl bjuda på sig själv ibland..;)

NU: FILM!

Nu ska vi kolla på film på Mediakunskapen. jag venne vad den heter men de är väl nice :) Sen efter de går jag och möter Andreas och vi åker hem till mig, vi måste fixa lite stuffs.. ;) Så har rätt mycket att göra!
Men vi hörs sen! :)
PUSSAR!


Haha mobbad..!

Älska mig som mest, när jag förtjärnar de som minst!


NU: LUNCH!

Nu är de lunch, jag är inte så hungrig igentligen men får väl äta lite iaf :) Sen efetr de har vi mediakunskap, jag tror vi skulle kolla film eller något liknande, men jag venne helt säkert.

Jag har sån lust att dra hem säger jag bara. Hem och kolla film och äta toast :D fett gott! Jag ska lätt göra de när jag och Andreas kommer hem sen! :) Men jag ska gå och käka nu!
PUSSAR!




Jag älskar min bror!

Jag älskar dig! Du är verkligen världens bästa bror! Finns där när du behöver mig.
jag älskar dig! :) :love:

PUSSAR!



Gymnastik!

STG! ♥

Back to work!

NU:
Sitter jag i skolan och väntar på att jag får sluta.
Senare ska vi väl hem till Andreas och chilla, som vi brukar göra :)
Ibland händer de ju roliga saker hos honom på fredagar men vi får se hur de blir idag!
Jag är jätte trött och vill sova, fast vi håller ju på med ett film manus som suger, men iaf de är ju bättre än typ Matteprov. Fast vi har rast nu. Men den slutar om fem minuter och då blire Back to work. Men jag ska fixa lite p´å bloggen, jag ska försöka göra en fin header som jag blir nöjd med för en gångs skull! :)
PUSSAR!

Godmorgon!

Sitter i skolan och gör film.. igen..! Så vi hörs lite senare! :)
PUSSAR!

Vi skriver film..

Manus! As jobbigt och irri! Nej men helt serri de är skit tråkigt. Vi ska skriva typ tjugo sidor tills om en halvtimme. Wihoo! :( Men ska hjälpa min grupp lite hära.
Jag skriver senare!
David hälsar! :P
PUSSAR!



STOCKHOLM TOP GYMNASTICS

Omg jag saknar STG fan fan fan, de finns inte ord för hur mycket jag skulle ge för att börja där igen. De var fan bästa tiden i mitt liv. Alla vänner, alla träningar, alla uppvisningar. Som sagt, de finns vissa saker som jag ångrar i mitt liv.. Varför..!? Jaja i guess life goes on.. Saknar de som fan iaf.
Jag minns när vi stod där, på mattan och skulle göra vårat nummer, hur vi var glada, hur de kändes som tiden stannade. De här kan kännas överdrivet men de var de inte, inte för mig, jag minns de, jag mins allt. Jag minns känslas jag hade sent på lördagkvällarna, att jga inte ville somna eftersom jag skulle till träning dagen efter.
Jag kom ihåg hur pappa väckte mig på söndagen klockan tio för att jag skulle byta om och han skulle skjusa mig till träningen, hur jag verkligen inte ville, att jag sa " Jag har ont, jag mår inte bra " Jag gjorde allt för att slippa gå dit, Jag gillade inte mina träningar ibland. Men än sak vet jag helt säkert. Jag ångrar aldrig att jag gick där.
Aldrig aldrig aldrig.
Jag önskar jag fick chansen att börja igen, de klart jag KAN, men de kommer never ever bli samma sak som de var för mig då. Fan var jag ångrar.
Jag minns att jag sa till mina päron att jag ville sluta, hur besvikna de blev, de fattade att jag kunnde blivit bra, att jag hade talang. Men de fattade ju inte jag. Jag var ju så inne i mitt. De kunde ju inte tvinga mig så jag slutade.
de är först nu, ett tag efter som jag fattar, som jag inser, mitt misstag. Hur kunde jag vara så dum att jag inte fattade de då, varför litade jag inte på när folk sa att jag kunde blivit riktigt bra. Jag har sagt flera gånger att jag inte ångrar någonting jag gjort i mitt liv, att allt har en mening. Men jag ljög. jag ångrar de här, de finns ingen mening med att sluta, jag förlorade bara. Jag ser ingen som helst mening med att sluta men nu gjorde jag de.
Jag ville bara få ur mig de här, ville bara säga till er. Sluta inte på en sport för att ni inte orkar, gör för guds skull inte de, de kan ju bli som i mitt fall. Ni kanske har talang, varför kasta bort de för att ni hällre sitter hemma och är inne på faebook..!? Varför? Jag säger inte att ni gör de, jag säger bara till er att inte begå de misstaget för de är verkligen inte kul. Att slänga bort de ändå som man är bra på för att sitta hemma eller göra något annat är bara synd. Som sagt ville bara tipsa er.
PUSSAR!


in schooool

Nu sitter jag i skolan och snackar med min kompis Angelica :) Vi kollade på gamla bilder från typ förra året eller något. Snart börjar MEdiaproduktionen och jag och Vickelorian ska åka och skriva på papprerna om prao i Farsta. Om hon kommer dvs. hon är inte hä rnu..:( Tänk ifall hon är sjuuuk..:( De är inte kul!!
Hoppas hoppas hoppas hon kommer! :D
Carro och Rebecka har inte heller kommit.. Jag känner mig lite ensesammen lixom.
PUSSAR!



NU: Varm choklad!

NU: Varm choklad och mys med pojkvännen :)
Vi hörs imorgon!
PUSSAR!

Wrigley's Extra Liquid Blast!

Jag älskar den reklmaen! Så söt! haha mobbad jag är :) Men ärligt den är ju söt, visst..!?
PUSSAR!





Time to go!

Nu ska jag och Antex iväg, elle rja vi ska ut ett tag :) Sen ska vi hem till honom och slagga där. Just nu sitter jag vid datorn och bloggar!.. som vanligt.. ;)! Men imorgon ska ja och Vickis till Farsta och skriva på papprerna om Prao! :) fett kul vi ska prao där hela nästa vecka och veckan efter de, Sportlov. Kan inte bli mycket bättre ;)
Men nu ska vi åka så njag ska stänga av datorn och så. Vi hörs när jag kommer hem.
PUSSAR!




True!


Gina Tricot!

Jag måste till Gina någon dag och köpa lite kläder. Nu har jag ju fått två tröjor av Antex, de kommer på bild senare :) men behöver lite annat också :) De ska bli nice och få in lite mera kläder i garderoben :) Jag har inte så mycket nytt men slängde två kassar med kläder och gav bort en. Time to köpa nya :)
PUSSAR!



HAHAH, SAY WFT!

Fy vad söt asså!
PUSSAR!

5 Saker nästan ingen vet om mig.

1. Jag är allergisk mot kyla ( De är ingen skämt, jag är de på riktigt, jag kan få utslag när jag är ute för länge o.sv. )
2. Jag har 1 riktigt syskon och 5 låtsas.
3. Jag älskar sagan om ringen.
4. Jag älskar att sjunga ( synd att de låter förjävligt bara )
5. Jag älskar att kolla fotboll.
PUSSAR!

Känner mig lite halft..

Ensam. Jag menar jag sitter här i antex rum, utan honom, de är väl inte så kul.. :( tur jag får träffa han om en timme typ, nej skoja 2 timmar. Men ändå, fett länge tycker jag, jag vill inte sitta hära lixom. HAHA nästa gång nnågon av oss har studiedag så slaggar vi hos mig, de kan ni skriva upp i era anteckningsblock! Men hursomhelst så har min lilla söta älskling lovat att köpa en japp till mig :D happyface! Haha.
Jag är faktiskt lite trött, jag måste fan vara sjuk på rktigt, jag har sovit sen typ 11 igårkväll och hela dagen har jag bara legat i sängen och såsat.. ändå är jag trött..!? Lite konstigt :)
Men vi hörs lite senare!
PUSSAR!

nalle_96393300_132691689.jpg (339×301)

NU: Billys och Beck!

Hej, nu sitter jag och kollar på Beck och käkar lite Billy's. Snart ska jag åka och möta Antex, vid hans skola som vanligt, sen ska vi nog vara ute lite, om han vill hem direkt får han göra de själv, för jag har ingen lust att vara inne om jag säger så, jag har ju suttit inne hela dagen, vill gärna ha lite frisk luft :) Sen beror de lite på andra saker också.. men whatever, jag håller på att tråka sönder, jag har kollat film och allt sånt skit som man kan tänka sig, så just nu har jag bara lust att komma ut lite. Men jag tänker inte gå än, för då kommer jag få stå utanför han skola i en halvtimme  så nej tack! Så varmt är de inte. Jag har btw fått jätteont i min rygg.. Jag venne varför med de gör grymt ont.. :( Stackars mig.. ! Nej de är inte synd om mig men jag har ju alltid haft problem med min rygg. Eller alltså mina ben är olika långa så min rygg är lite sne eller hur man ska säga. Nu känne rjga att intresse klubben antecknat jävligt mycket. Så jag tror jag ska åter gå till de jag höll på med! :)
PUSSAR!



FÄRGA HÅRET

Jag ska färga håret, mörkare. Nästan svart :) Fast inte riktigt, ja ni fattar väl.. typ mörkbrunt :)
Jag venne, jag kanske gör de i helgen, de bror lite på om jag har tid och så. Eller tid har jag väl men aa. Nu ska jag kolla på en film innan jag ska till Coop och köpa Enerigi dricka.. ;) hahah beroeende, men whatever.
PUSSAR!



Billy's

Jag är hungrig typ! Jag kanske ska käka en sån där Billy's grej eller vad de heter! jag är ganska sugen ;) Men jag venne, jag ligger så himla bra här och kollar film och bloggar ;) Men jag skulle inte banga på att käak en sån där, hihi! haha känns som de ända jag skrivit om är mat, vafan! Vart är världen påväg lixom..? Men vi hörs lite sneare! :)
PUSSAR!



Hund eller katt..?

Jag har alltid velat ha en hund, de vill jag fortfarande, jag vet exakt vilken hund jag ska köpa :) De gäller bara att fixa godkännande från päronen, men vad får man för svar " Din kusin är allergisk " Men han komme rhit varannan julafton skojaru eller.. -.-
Jag ska skaffa iaf. Mem mamma kanske går med på att jag får skaffa katt, men de är inte lika kul, jag vill ju ha hund juuuu! :) Men ändå de är ju bätte än inget alls.
PUSSAR!


Jag ska ha en liten "Golden Retriever"
Pappa hade en sån som hette Rasmus, tyvärr var han tvungen att ge bort den.
sadface!


Ska jag ha en katt blir de en sån här!
haha så jävla fula att de är söta..
Måste skaffa ! HAHAH! :)
Siames




HUMOR!

Haha jag sitter vid min dator och kollar Vampyrer suger! Haha jag har sett den innan men den är så dåligt att jag garvar, för jag har ju sämsta humorn men helt serri, den filmen är inte bra nånstans :P Men kommer ens på att göt en sån film, fast mig gör de ingenting, jag får ju iaf sitta och skratta för mig själv, haha mobboffer! Men ska fortsätta kolla!
PUSSAR!



NU: TOP MODEL

Ska kolla Top model nu och dricka vatten :) Vi hörs lite senare!
PUSSAR!



hahaha!

Facebook grupper, bara för skööööna ;) bara för att de stämme rin på mig, jag sitter och kollar nu, så jävla random de finns.. Men ändå de är ju fett sköna, jag garvar för mig själv. Btw de känns jävligt tomt att ligga här själv utan Antex.. .( men jag ska gå vid tre så de är inte så jätte många timmar kvar.. ;)
PUSSAR!

Läraren: "Varför fortsätter du att snacka?!" Eleven: "Varför fortsätter du att lyssna?!
-"Är du sur?" -"Nej" -"Jo, det är du ju!" -"MEN VARFÖR FRÅGAR DU DÅ!"
Bråka inte med mig! Jag kan karate, kung fu, judo, jiujitsu och 16 andra farliga ord!


Prao!

Say hello to my prao plats!
haha nej, men ska fråga där, för de finns en coop precis utanför Antex hus, och då kan jag ju bo hos honom hela veckan ;)
PUSSAR!

Mina fina vänner!

Jag har jordens bästa vänner! Jag skojar inte. de är bara bäst! Finna alltid när man behöver dem och finns alltid där. Bästaste vänner! :)
PUSSAR!

Vickelorian!

Carro!
Roxana!

Datanörd..

Haha! indeed! Nej men jag har kommit fram till att jag är de.. :P Apropå, van vet jag men jag är ju beroeende. Jag fick typ panik när vi skulle lämna in våra skoldatorer i skolan under helgen när de skulle rensa allt på dem. Jag kan inte åka någonstans utan min datorn, inte ens när vi skulle till fjällen, både jag och syrran tog med våra datorer :) Pappa ba sucka och gick ut. Men vad, jag har ju alla mina filmer och bilder och sånt, jag måste ju ha med dem :)
PUSSAR!



Åh fett gott..

Jag blev jättesugen på godis,
Jag ska gå och köpa de sen. , Nu blev jag sugen på surt!
Ska i vilket fall som helst gå och köpa de senare, när Antex går till skolan efter att vi har käkat "Lunch" typ.
PUSSAR!



Hello studiedag..

Godmorgon! :)
Nu ligger jag i sängen medans Antex spelar och håller på att fixa iordning sig, ni vet vissa har ju skola, andra inte.. ;) Så de blir väl att ligga här och lata mig hela dagen tills antex kommer hem. Sen måste jag ringa prao också, men jag pallar inte. Jag får se om jag pallar senare. Nu ska jag kolla film, men de känns som jag sett alla :(
Säg någon bra film...!? :)
PUSSAR!



på lektionen..

Sitter vi och analyserar filmen "Kick ass" Vi ska beskriva huvudpersonena och lite sånt skit. Så jag får väl göra de som man måste.. :( Plus att min prao ska vara kla rpå Torsdag..!? jag har inte hittat något, förslag? :( Jag har stess om jag säger så, efetrsom måste hitta någon med så kort tid. De här kommer inte gå bra :(
Kul att jag slutar fyra också. Fuck it!
PUSSAR!



När jag var liten..

Såg jag ut såhär:
PUSSAR!


NU: LUNCH!

Som rubriken säger så är de lunch. De brukar inte vara så jätte god mat enligt mig så jag brukar äta pasta sallad och grönskaer för de är bara så awesome, jag skulle kunna leva på de, jag skojar inte!
Efter lunchen är de Mediaproduktion och jag venne vad vi ska göra, jag hoppas att vi inte ska hålla på med film som vi gjorde förut för de var riktigt jävla tråkigt. Fast iofs är de väl lite roligare än Engelska men jag venne :) Jag ska käka nu iaf, skriver sen! :)
PUSSAR!



Vi är normala..

Antex följde med till min skola igår, eller alltså bara dit sen åkte han till sin skola, gentleman va..? ;) Nej men de är väl gulligt av honom. Iaf påväg dit satt vi och lyssna på musik, längst bak i bussen såklart, vi sitter alltid där :)
Iaf så lyssna vi på den där låten " Written in the star" ni vet? Anyway den är bra. De slutade ju med att vi sjön istället, haha! Jag tror halva bussen gik av. Fast ett gott skratt förlänge livet.. ;) Garva gjorde vi ju iaf.
Apropå normala alltså..
PUSSAR!



in school!

Nu sitter jag i skolan och har nyss haft Engelska redovisning på en bok! Jävla sämst.. De var jag, Carro, Diana och Thomas, fast de var bara Thomas som läst boken :P Så de var väl inte så lyckat, haha!
Nu har vi rast till halv elva sen ska vi göra något annat!
Jag ska kolla på film till rasten slutar!
Vi hörs lite senare :)
PUSSAR!



Wonderful day!

Jag är bara så trött! Jag nog lägga mig i sängen och kolla film tills jag somnar. Denna dag har varit underbar och den spenderades ju med de viktigaste. Antex och Roxy.
Vi hörs imorgon :)
PUSSAR!

Sant!


Alla hjärtans dag!

Ha en bra och mysig dag! De ska iaf jag ha :)
PUSSAR!

Kolla vad..

Gott! :D Jag och Antex kanske ska köpa och sitta och äta dem och mysa! :)
De får vi se sen!
PUSSAR!



Mot tväris!

Nu ska jag gå till tväris och åka och möta Antex och Roxy :) Vi ska hitta på något kul, kanske stan eller något annnat, jag vet bara att vi ska hem till mig först och lämna väskor och skit. Sen ska vi iväg :D Kul! Men jag måste hem och packa på kvällen för jag sla slagga hos Antex idag, imorgon också, för på onsdag har vi studiedag! ;)
Fett nice om du frågar mig, men måste skynda mig så jag inte missar tvärisen.
PUSSAR!





Måste posta..

Ett brev sen, jag venne vad de är men skulle tydligen göra de :P Får väl göra de påväg till stan eller vart de är vi ska. Nu ska jag och Vickelorian fixa lite greje rpå datorn sen ska vi väl hem :) JAg kanske komme sluta tidigare de beror på min lärare, men vi hörs sen.
PUSSAR!



Wish me luck!

Nu är de dax :( Jag vill inte! Men hoppas man får gå när man har gjort provet för de betyder att jag kanske slutar ett istället för fyra, de är väl kanske lite nice va..!? ;) Men måste stänga ner datorn och ta fram papper och penna, usch de skrämmer mig..
PUSSAR!



Omg..

Vi ska ha prov på skelettet om en halvtimme.. jävla skit, jag kan nada.. :( jag trodde vi skulle ha de nästa veckan men nehe.. Sånt e livet så jag måste sätta igång och plugga gärnet på jag får G iaf. Men om jag säger att idrott inte är min stora passion. Okej jag skriver senare :)
PUSSAR!



I skolan

Japp nu sitter jag i skolan och har mentorstid.. :( it sucks! Sen har vi idrott och ska ha prov på skelettet eller nåt annat random skit. boring! Om man får IG på provet får man de i slut betyg också, iofs har jag de redan, men jaja.
Nu ska jag fixa lite skol grejer. Vi hörs sen :)
PUSSAR!



God natt folket !

Nu ska jag sova, de är ju skola imorgon så jag kanske  inte ska vara uppe så sent, vill ju inte se ut som en grinch när man kommer till skolan. Gud vad jag babblar, sova var de ja.. :)
PUSSAR!

Hemma hos mig..

Nu är vi hemma hos m,ig, vi har ingen el, fast vissa saker fungerar ändå, mickro funkar men inte spis, och tv:n funkar :) Men inga lampor så de är ju lite jobbigt :P Men jaja, de är lite jobbigt att typ ingen utag funkar så jag kommer inte kunna ladda min dator och sen har inite så mycket batteri :( Min mobil har inte helelr batteri :( De är väl ett ganska stort problem hehe! Men vi hörs senare, om inte allt batteri i min dator hat tagit slut.
PUSSAR!



Alla hjärtans dag!

Imorgon är de ju Alla hjärtans dag! De ska såklart firas med Antex. JAg venne vad vi ska göra men vi myser väl och checkar film eller något sånt skulle jag tro! :)
Hur ska ni fira eran alla hjärtans dag..!?
PUSSAR!



Mat..?

Jag och Antex har problem..Vi vet inte vart vi ska käka? Vi är hungriga men venne vad vi ska käka, de finns mycket gott men ändå de hjälper inte. Vi tänkte käka pizza men aa, haha verkligen ilandproblem.. ;) Men ärligt.
Vad ska ni äta ikväll? :)
PUSSAR!



Kärlek till den här låten!


Äntligen hemma..

Jag vaknade vid tio och skulle direkt till extra teatern med roxana! Kom hem för en timme sen, de är därför som jag inte har hunnit blogga idag. Nu ska jag duscha, Antex också sen drar vi iväg och käkar någonstans, sen ska jag hem till mig men jag venne och Antex också ska de, jag kommer tyvärr inte kunna blogg ikväll för vi har strömavbrott.. :( jätte jobbigt faktiskt! Så jag antar jag skriver när jag komemr till skolan imorgon :)
PUSSAR!
'

Kärlek! :love:


NU: Åka!

Nu blir vi hämtade, vi har fixat oss och massa saker.. ;) Men jag ska skynda mig innan skjusen drar utan oss! Jag kan ju inte sitta här och blogga hela dagen ;) även om jag nu skulle vila. Jag venne när jag och Antex komme rhem så antingen bloggar jag senare eller imorgon, de beror ju helt på tiden! Kul kommer de bli iaf! :)
Jag har inga batteri i min kamera så tyvärr komme rde inte bli några bilder.. :( För laddaren är hos min mamma!
Men ha en awsome kväll, för de ska jag ha! ;)
PUSSAR!



Nja sådär!

Hej, jag är inte på särskilt bra humör just nu. Jag vill inte gå in på detaljer men kommer förmodligen inte blogga något mer idag, men såklar kommer jag skriva imorgon! :)
Ha en bra eftermiddag och kväll kära läsare, jag vet ännu inte hur min kommer bli.
PUSSAR!

S M I N K !

I helgen ska jag köpa lite smink. Allt mitt har tagit slut typ.. :( Jag måste fixa nytt! Problemet ät bara att de är så jävla dyrt, jag menar man lägger ju väldigt mycket pengar på smink som man skulle kunna lägga på andra saker, iofs så är inte smink ett måste. fast jag går inte ut utan smink, de är lite töntigt i know men ändå :)
Här är vad jag måste köpa iaf.
PUSSAR!




ligger..

och myser :) Jag och Antex har precis käkat och ligger fortfraande i sängen, vi har inte pallat gå upp, sen ligger vi och funderar på vad vi ska ha på oss tills ikväll. Jag trodde jag har bestämt mig men nej, jag har ju massa kläder här.. Så får väl se vad jag kan finna :)
PUSSAR!



Part of songs !

Jag har otroligt många favvo låtar! Jag tänkte lägg ut en liten del av en låt som jag gillar! :)
Den stämmer ganska bra in på mig!
PUSSAR!
Alice cooper - Poisen

I want to love you but I better not touch
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much
I want to taste you but your lips are venomous poison

LOVE!

Älska mig som mest när jag förtjärnar de som minst, för de är då jag behöver de mest!


BÄSTA!

Jag bara älskar den här låten! Lyssan och ni vill bli taggade eller bara ännu gladare :D jag lyssna rpå den nu, fett happy jag bliiiir! Den är så skön, jag har letat länge efter en sån här låt, de kan jag säga! En ny favorit!
Vad är eran favorit låt? :)
PUSSAR!

Ska väl snart börja fixa mig

Till festen, jag har bestämt vad jag ska ha på mig iaf, ett rosa linne :) men jag har lite bråttom vi hörs lite senare! PUSSAR!

Ny mobil

Jag vill ha en ny mobil, just nu har jag den lilla Xperian.. :( Jag gillar den inte så mycket, den är för liten för min smak ;) Men jag komem rinte få en ny en på ett tag, tror jag! Kanske när jag fyller år men jag menar de är ju i Oktober, palla vänta flerar månader ju.. :(
Här är några av mpbilderna som jag vill ha!
PUSSAR!









Outfit for today!

Hej igen, jag ska välja outfit till senare ;) Jag venne riktigt vad jag ska ha på mig. Eller jag ska ha mina grå leopard tights och ett vitt linne. Men över linnet har jag två tröjer och välja på. Hjälp mig :) jag fick båda tröjorna av min bror och han vill jag ska ha någon av dem på mig idag, inte för att han ska följa med men ändå :)
Vi hörs senare :)
PUSSAR!




De är inte direkt bästa ljuset och så att fota i. Men ändå man ser lite.

Godmorgon!

Jag vaknade nyss. Är fortfarande trött men so what man kan ju inte sova hela dagarna direkt.. Idag blir de fekke haha! Fett nice, jag och antex ska diiit! :) haha jag är så trött att jag knappt ser vilka knappar jag trycker på på skrivbordet :P men vad gör man inte för bloggen..!? ;) Snart ska vi väl käka eller nåt men just nu sitter jag vid min dator och Antex vid sin ;)
Vi hörs lite senare!
PUSSAR!



Good luck!

Antex sitter och försöker stänga ett armband x) de går inte bra alls för honom och jag sitter typ och skrattar åt honom för han är helt inne i en annan värld. Han kommer sitta där till han kan fixa de där armbandet. när jag vaknar imorgon komme rham fortfarande sitta där med de lilla armbandet :P Nej men ska hjälpa han :)
PUSSAR!



Jag vill ha godis!

haha jag blev fett sugen :P helt plötsligt, jag och Antex får fixa imorgon! Jag ville bara säga de, apropå nada. Men jag fattar inte jag blev just pigg från ingenstans.. Så kommer nog inte kunna somna på ett tag! :) men spela roll jag får väl vara lite social med pojkvännen. Jag skriver senare eller imorgon!
PUSSAR!



Nu sitter jag och..

Andreas och fixar lite saker, sen ska vi väl kolla film eller bara mysa :) Men jag vet inte.. Jag är jätte trött så jag kommer nog somna snart. Vi hörs imorgon! :)
PUSSAR!



MUSIC!

Kärlek till den här låten !
Världens bästa !
Fin_låt!

cry me a river

Bild 2008

oj då.. hehe!

De blev ändrade planer vi drog till mig istället och käka kebab! :D fett gott, de var ett bra tag sen jag käka där, sveriges godaste kebab! Men iaf nu ska vi fixa i ordning oss och sen åka iväg, senare ska vill till Andreas och slagga där. Jag har duschat och fixat så de är bara sminkningen kvar.. ;)
vi hörs lite senare!
PUSSAR!


Bild 2008

NU: Hos Andreas!

Nu har vi äntligen kommit hit, vi fick gå över ett helt fält och jag halka hela tiden och massa skit! Nu sitter vi under hans täcke och värmer oss. Vi ska väl sova här antar jag! Och senare ska vi till ICA och köpa godis. Jag skriver senare när jag vet hur planerna för ikväll ser ut!
PUSSAR!



NU: Slutar vi!

Jag ska försöka komma hem på något vis, jag vette fan hur faktiskt, men jag tror väl att jag får ta tvärbanan och sen gå helt enkelt.. :( Mne jag vill inte gå i km i snöstorm, tack! De är inte riktigt min grej om jag säger så! Men jag kan inte bestämma över vädret direkt så deal with it. Jag tycker egentligen om snö, men jag vill lixom ha de över jul och nyår och sånt där, inte nu, nu vill jag ha vår.
Vad tycker ni om snö..!? :)
PUSSAR!



NU: Svenska!

Vi sitter på Svenskan och håller på med film manus! Just nu är de Sagan on ringen som gäller, vi sitter också och kollar på filmen :) Den är ganska bra, bara att jag har sett den c.a tjugo gånger! men 'ndå, de är bättre att kolla film på lektionen än att sitta med uppgifter ju.. ;) Jag skriver senare!
PUSSAR!



Andra Avenyn! ♥

Jag har skrivit mycket att jag kollar på seriern Andra Avenyn. Ja för de är min favorit serie, många kollar GG eller Annat jag kollar AA! Jag tycker de är bra. De är en svensk serie om ungdommar liv och allt möjligt händer. Man får inblick i olika familjer. Kollar man en gång så fastnar man.. ;) Så var de för mig iaf, och även för Andreas, han fastnade direkt, alla jag känner som har kollat fastnar. Många har ju förutfattade meningar och säger att de suger osv, men sen när man frågar om de ens sett ett ända avsnitt av progremmet så får man till svar, nej men jag har hört att de suger. Say waaat..!? har ni ingen egen åsik eller? :P
Har du sett de..!?
PUSSAR!


Jossan!                              Roxana!                              Hamza!
Här är några av karaktärena i Andra Avenyn! Har du några frågar fråga mig! Jag är experten.. ;)


jag vill hem och..

Sova! Jag har så tråkigt här, för nu ska vi ha svenska i tre timmar.. :( JAg vill inte, sen ska jag gå 1,5 km för att komma hem, eftersim de inte går några bussar! Jävla skit. Menmen, sudda sudda bort min sura min :D de kunde ju varit  värre ellerhur? hursomhelst så ska jag iaf träffa Andreas sen, vi ska hem till honom och mysa och kolla på Andra Avenyn och äta godis har jag bestämmt :D Gott va..!? Fast vi måste ju köpa godiset också hihi! Sen taggar vi nog till UG ikväll eller nått sen slaggar vi nog hos honom idag och hos mig imorgon. Hans hem känns som mitt, när jag säger hem menar jag till honom.. Kanske för vi är där hela tiden, jag har till och med kläder där.. ;)
Men nu ska jag fixa lite skriver sen! :)
PUSSAR!



No good morning..

Jag och Andreas vaknade halv åtta ungefär, och gick hemifrån vid åtta ungefär. Vi gick till bussen och väntade några minuter.. Sen kom en kärring och sa att bussarna var inställda och att hon väntade på bil skjus. Så hon gav oss ett råd, att gå och ta tvärbanan.. Vi gick till Valla torg och de hade visst inte gått någon tvärbara på en halvtimme så vi fick stå där ett bra tag och vänta, kanske en kvart, men när tvärbane jävlen äntligen kommer så får jag inte plats för de var typ 2000 pers där så vi står och väntar på nästa. SEn efter en kvart typ kommer den äntligen. men nu sitter jag i skolan och kom på att jag inte kommer hem, de går ju fan inga bussar! Jag kommer inte hem.. jag får väl övernatta på skolan.
Jag är jävligt arg nu..! Vi hörs lite senare..
Hur kommer ni hem..!?
PUSSAR!



NU: Hos Andreas

Nu sitter jag här hemma hos Andreas i hans säng och kollar film, han är i duschen, men jag tänkte duscha när jag kom hem. Jag ska bara sminka mig lite och så medans jag väntar på honom. Jag skriver senare när vi vet vad vi ska göra och hur kvällen planeras.. ;) Imorgon ska vi iaf ha ett matteprov, de ser jag inte direkt fram emot.. Fast jag kan ju allt som vi ska ha så jag skulle tippa på jag får G-VG de beror helt på vad de är för frågor ju :)
PUSSAR!



Nu: Möta Andreas

Nu ska jag gå och möta Andreas vid hans skola :) Jag ska vara där klockan fyra så borde nog gå nu, vi ska ju som sagt åka hem till honom och fixa och trixa. Sen kanske vi taggar till UG! Men let's see then! Vi hörs lite senare för nu måste jag springa iväg! :)
PUSSAR!


Gammal bild från 8:an!

My tattoo

Jag vill göra min tattoo nu! Men de blir väl om någon vecka ellä nåt, jag och Vickelorian ska göra våra samtidigt :D tror jag!
Har du tattoo..!? :)
PUSSAR!


Visst är den fin?

så jävla..

Uttråkad, jag har suttit här sen klockan tolv typ och inte gjort ett piss, jag väntar tills Andreas slutar om fucking två timmar! Sen ska vi hem till han, duscha fixa oss käka och sen tagga till mig. Sen går vi väl ut eller åker iväg eller nåt, sen blir de hem till mig och sova. Bara så skönt jag är super trött! :( Men jag kan ju inte dirket gå och slagga nu, för då kommer jag never ever kunna sova inatt! Men ska väl sitta och tråka lite mer. Just de jag har iaf fixat in låtar till min telefon så jag har lite bra musik att lyssna på när jag får ut, jag hatar att åka utan musik, jag känner mig helt tom!.. :( So thank you for the music!
PUSSAR!



Chips i ugn..!?

Jag sitter nu i köket och kollar på Andra avenyn säsong 1 :) För ungefär fem minuter sen kom pappa till mig med chips. Fett schysst.. sen jag ba läste på " Ugns bakade chips, souercram " de var fett goda :D men vadå ugnsbakade, vart är världen påväg..? hihi! Men ville bar tipsa om dem, de är goda och lite starka! :)
Vilka är era favorit chips..!?
PUSSAR!

Nu: Oboy och film!

Jag kom hem för tio minuter sen ungefär och sitter vid datorn och bloggar.. ;) Jag har gjort varm Oboy och ska sätta på en movie i think, men jag vet inte vilken.. Jag har massor på min dator men jag vet inte vilken jag vill se. Ni kanske kan säga vilken ni tycker är bra..!? :)
Här är några filmer jag har i min dator:
- Svensson svensson
- Andra Avenyn säsong 1,2,3
- Mean girls
- Over her dead body
- Grinchen
- Hip hip hora
- Material gils

Jag de var väl några bra filmer jag har, eller nej de var bara 3 av de filmerna som är bra men pallar inte skriva upp alla filmer som jag har i min dator, de är typ femtio stycken.. ;)
PUSSAR!



NU: Slutar vi!

Hihi fan vad nice, ska hem och chilla och äta nudlar som jag skrev i tidigare inlägg. Gott, jag är fett hungrig, jag åt ju ingen frukost idag, så käkar sen när jag kommer hem.. Jag tror jag ska göra varm oboy, de är ju fett gott! Tänk när man kommer in från den kalla kylan och sätter sig i soffan med en film och dricker varm oboy.. ;) de säger man inte nej till! Men då kanske man bör skynda sig, desto längre tid jag sitter här, desto längre tid tar de till jag får min varma oboy. hmm.. nu springer jag ;)
PUSSAR!



Beroende av..

Redbull, jag är fan beroende av de på riktigt, de är konstigt.. :P Jag brukar inte bli beroende av något, förutom godis.. hehe! Men annars nej, men nu är jag de av Redbull. Men de är ju gott så jag klagar inte, jag menar tänk om man var beroende av något äckligt. De skulle ju vara lite sär. Men iaf att vara beroende av Redbull gör mig pank.. :( de går åt så jävla mycket pengar egentligen, utan att man tänker på de.
Vad är du beroende av..!? :)
PUSSAR!



make a movie

Nu sitter jag på MP och gör film, som sagt. De är inte så kul, jag vill bara åka hem och kolla film och käka nudlar. de är de som jag ska när jag slutar, fast taggar till Pappa istället för mamma för de är de lugnare och jag vill inte bli störd 24/7 av att någon kommer in i mitt rum och ber mig städa.. :( Jag pallar inte. Men ska fortsätta joba nu så jag kommer härifrån snabbare :)
PUSSAR!



Förortsungar!

Jag bara älskar de här klippet!
De är Chris Mhina som sjunger.. ;) Jag älskar att sitta och lyssna
på honom, han har ju fett skön röst! :)
PUSSAR!

Läsk..!?

Hallå vilken är eran favorit läsk? ;)
PUSSAR!


Sorry jag somna..

Förlåt att jag inte uppdaterade mer igår, men jag och Andreas låg och kollade film och så, och jag pallade verkligen inte resa mig för att hämta datorn och skriva ett blogg inlägg!.. sry guys! :(
Nu sitter jag iaf i skolan och väntar på att mina sötisar till kompisar ska komma, för jag sitter här och känner mig ensam, vafan skulle jag göra ifall alla dem var sjuka, ehm jag skulle lätt gå hem.. hehe! :P
Men nu kommer de väl snart, i guess! Vi har MP ( mediaproduktion ) och vi håller på med att göra en film. De går väl sådär, jag pallar inte, jag vill hem och sova..:(! skönt att man slutar tolv iaf. Men ska fixa lite stuffs!
Jag skriver senare!
Vad gjorde du igår..? :)
PUSSAR!


Innre Circle - Bad boys!

Bad boys
Whatcha want, watcha want
Whatcha gonna do
When sheriff John Brown come for you
Tell me
Whatcha gonna do, whatcha gonna dooo
Yeaheah

Bad boys, bad boys
Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you

When you were eight
And you had bad traits
You go to school
And learn the golden rule
So why are you
Acting like a bloody fool
If you get hot
You must get cool

You chuck it on that one
You chuck it on this one
You chuck it on your mother and
You chuck it on your father
You chuck it on your brother and
You chuck it on your sister
You chuck it on that one and
You chuck it on me

Nobody naw give you no break
Police naw give you no break
Soldier naw give you no break
Not even you idren naw give you no break
Hehe

Why did you have to act so mean
Don't you know you're human being
Born of a mother with the love of a father
Reflections come and reflections go
I know sometimes you want to let go
Hehehe
I know sometimes you want to let go

Bad boys, bad boys
Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you
You're too bad, you're too rude
You're too bad, you're too rude
Bad boys, bad boys
Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you

You chuck it on that one
You chuck it on this one
You chuck it on your mother and
You chuck it on your father
You chuck it on your brother and
You chuck it on your sister
You chuck it on that one and
You chuck it on me

Fight for this love!

Nu ska jag åka och möta Andreas vid Sickla jag uppdaterar väl lite senare förmodligen. Men nu ska jag sminka mig och fixelifrixa, vi hörs lite senare sötisar. Jo just de mihi jag och Andreas ska köpa redbull  :D apropå something..
PUSSAR!


Nu är jag

hemma och chillar framför Andra Avenyn på datorn, de är faktiskt spännande, iofs har jag sett alla tre säsonger typ åtta gånger men ändå :) Sen käkar jag ett jättegott äpple också, men jag ska fortsätta med de här tråkiga.
Vad gör ni..!? :)
PUSSAR!



NU: Slutar vi!

Skönt! Ska skynda hem och fixa mig, hihi! Jag venne vad vi ska hitta på för kul men jag skiter i, bara jag får vara med han, min egen prins, haha mobbat.. Jag hinner aldrig till min buss som går 15:47 efetrsom jag slutar två minuter innan men nästa går 15:03 och jag pallar inte stå där en kvart så jag Carro och Vickelorian brukar alltid söla oss när vi ska ta den, eller ja vibrukar gå till ICA :$ Men aa de är ju gott så whatever :)
Men nu ska jag inte sitta här hela dagen, inte så kul om jag skulle missa den som går hel också.. hihi! Då skulle jag få stå där till kvart över fyra, och de kan du glömma, då går jag hem :D Nej men aa ska  gå nu vi hörs väl när jag har kommit hem :)
PUSSAR!


Jag och Vickelorian! ❤


Jag och Carro! ❤

NU:

Har vi rast, sen fortsätter vi med webbdesignen, suck..:( Varför ska man ha webbdesign för!? de är grymt tråkigt, eller nej de är väl ganska kul bara att min lärare ni vet vem de är han heter Patrik stjärna. Han är fett irri och jag pallar inte med honom, han snackar typ finska och är en kort sjöstjärna med glasögon. Vi har han en och en halv timme till, låter de lockande eller?.. nej! Sen slutar jag och ska hem och duscha och fixa mig för att sedan åka till Sicka för att möta Andreas jag venne och vi slaggar hos mig eller han idag, men de lär väl visa sig senare.
Nu ska jag kolla AA på rasten hihi! :)
Vad ska ni göra senare..?
PUSSAR!



Min favorit plagg

Jag bara ääälskar mössor! De är så mysiga! :) Varje gång jag inte har mitt hår utsläppt så har jag mössa, när jag inte är hemma så har jag mössa! Jag vet inte hur många jag har, men jag har vita, svarta, randiga hel färgade och massa andsra, säkert över tjugo stycken iaf. Jag har fortfarande kvar sen jag var typ 12, för mitt huvud har väl inte växt så jävla mycket, men jag använder ändå inte de mössorna, fett fula jag hade ju ingen smak när jag var typ tolv.
Vilket är erat favorit plagg..!?
PUSSAR!



Svar på fråga!

Fråga:
Varför skriver du Andreas ibland och Älskling annars? Fin blogg föresten<3

Svar:
Jo jag vet, haha! De är bara en vana, fast de är ju samma person :)
Men jag vet inte vilket jag ska skriva ärligt talat. Men jag ska skriva Andreas så blir de inte så rörigt.
Tack så mycket :)



Lunch!

Nu ska jag Rebecca och Carro gå ner och käka lite! :) Mums jag är fett hungrig eftersom jag sov hos Andreas så hann jag inte käka lixom.. :( Men hoppas de blir god mat iaf! Jag ska möta upp han i Hammarby sjöstad eftersom han tränar där.. ;) Mjao! Men skriver lite senare!
PUSSAR!



Pinsamt värre..

Jag satt och kollade igenom minneskortet på min förra mobil igår och la över en del bilder, haha! De är verkligen inte okej. De fulaste jag skådat på länge iaf. Bilder från typ 7:an eller nåt, jag funderar på om jag ska lägga ut dem eller inte, de är fett pinsamt men aa, ingen skulle väl tycka de förutom jag x) Men iaf, sen hittade jag en del videoklipp som jag verkligen inte kommer lägga upp. Jag kan väl säga att jag och mina kompisar var lite udda..!? Haha nej men vi står och dansar och jag venne vad, haha pinsamt när jag tänker på de, usch! :)
Har ni gamla bilder och videor i er telefon..!? :)
PUSSAR!













NU:

Sitter jag i skolan och har matte, allt från vinklar till vinklar och lite mer vinklar, vad har jag gjort för att förtjäna de här.. :( De suger. Snart har vi iaf rast så de är lite chill, men sen har vi ju en och en halv timme till med att ränka vinklar, jag säger bara nej tack! Men eftersom man inte har nåt val så får jag väl se till att ränka lite då eftersom vi tydligen har matteprov på Fredag, hehe! Pinsamt att jag inte visste de, fast inte så konstigt eftersom min sär- lärare säger de idag, man ba tack så jävla mycket men nej jag gör de efter lovet, pallar inte på Fredag. HAn kan ju lixom inte säga två dagar innan.. Eller jo de är ju de han kan.. :(
I :love: Matte -.-
Men ska ut och chilla fett varmt här inne.. ;)
Gillar ni matte..!?
PUSSAR!



NU: Sova!

Jag och älskling ska sova nu, de är ju skola imorgon och måste åka vid åtta så godnatt bloggen och godnatt alla söta läsare!
Är ni vakna..!? :)
PUSSAR!



Gott!

MM de säger man inte nej till! :)
Vad är era favoriter..!?
PUSSAR!

Min idol

Jag kan säga direkt att de är Sean Paul. Jag tycker han är grym och är bästa artisten enligt mig. Jag älskar hans musik och kan sitta dagar och bara lyssna, han är så bara bäst! :) Jag började lyssna på honom för inte så jätte länge sen men jag föll direkt, han är typiskt min musik smak och hans låtar = Kärlek.
Såklart har jag favotiter, jag lägger upp dem i slutet av inlägget. Men jag skulle aldrig klara och bara lyssna på mina favoriter eftersom jag får nya favvosar varje dag. Alla hans låtar är mina favoriter.
Har ni någon favorit artist..!? :)
PUSSAR!





Svara ärligt..

Vilket design är finast..!? :$ Jag vet inte själv vad jag tycker så behöver faktiskt era råd. Okej säg nu! :)
PUSSAR!


Min förra!


Min nya!

NU:

Slutar jag, skönt fast min buss går om en kvart, ska träffa Andreas såklart.. ;) sen ska vi till mig och käka sen slaggar vi hos honom :) HIHI vi ska köpa NJR dricka, HAHA! sämst humor jag har! Men iaf ska packa ihop min dator och sånt så skriver jag mer sen!
Vad ska ni göra idag..!? :)
PUSSAR!



NU:

Lunch, jag är fett hungrig för jag sov istället för att äta frukost imorse.. ;) Varken jag eller Andreas palla gå upp, man ligger ju hellre kvar och sover lixom. Men ska springa iväg nu men vi hörs lite senare, oki? :)
PUSSAR!



Haha vilket skämt

Jag sitter och läser min förra blogg och typ dör, jag vet att mina inlägg på denna blogg är mobbade, men de är ingenting jämfört med vad jag har skrivit på min andra :$ pinsamt gånger hundra. Jag fattar inte ens hur jag har kommit på att skriva vissa saker, fast de är ju bara jag som fattar men iaf, alla andra tycker inte de är något speciellt men de gör jag! Så jävla mobbat. Här är några inlägg som jag skrivit från min förra blogg! :)
PUSSAR!


( Careface )


( Säkert skitful bild )


( Men ärligt, mobbad! )

Gårdagen ♥

Först möter jag Roxana i Valla torg, sen går vi till biblioteket och vi hade problem med att hitta en bok som vi skulle läsa, men när vi hittar den så funkar de inte att låna den, sen till slut funkar de. Hon skull också lämna tillbaka några böcker och alla dem var reserverade.. hmm. Efter de går jag Roxy och Andreas hem ntill mig käkar lite sen drar vi till teatern,  och köper godis och läsk, haha! :) Sen fick jag låna Roxanas skin jacka :D tack! Men på söndag ska jag och Roxana klä ut oss! haha, jag säger inte till vad! :) Efter teater tar Roxy sammma buss som jag och Andreas, för vi skulle hem till honom, så vi tar 144 och roxy tar vsedan bussen tillbaka :)
Sen går jag och Andreas hem till honom där han kom på att jag tappat sitt busskort -.- så nu måste han köpa ett nytt.. :( Men sen äter vi och åker hem till mig och kolla AA! :) de var väl de som häände igår i de stora hela!
Vad gjorde ni igår..!?
PUSSAR!



Godmorgon!

Nu sitter jag på Engelskan i skolan, vår lärare är sjuk så vi har inget lärare, vi ska sitta och skriva bok recention om en bok som jag inte läst, hehe! Man whatever jag hittar på lite skit så löser de säg säkert. Vickelorian är sjuk så vad ska man göra åt saken..!? Ingen hoppas bara hon blir frisk tills imorgon då :) Stackars henne! Andreas är jättetrött och håller på att svimma, konstigt han sov från typ elva till åtta, men okej synd för honom, jag är också fett trött.. :( Men ska fortsätta denna sugiga bok som jag inte vet vad de handlar hon, sov gott för de ska jag göra nu! :)
PUSSAR!





HAHAHHAHHA


Tre ord och jag faller direkt!


NU:

Slutar vi och jag ska ta tväris till årstaberg och möta upp Roxy sen vidare till Årstaskolan och möta upp Andreas :)
Vi ska hem till mig och chilla sen vidare till teatern och röja stället.. ;) Nej jag skoja men vi ska väl chilla där med petter och de andra små filiuerna. Men nu ska jag lyssna på nån  random dålig låt.
PUSSAR!



Åter igen..

Har jag en ny design :D de tog ett bra tag, men den här gången är jag verkligen nöjd, den blev jag ville ha.. ;) duktig jag är ibland.. Men nu ska jag jobba med kostkoll här på Idrotten, ja vi har fortfarande idrott -.- Varje Måndag i tre timar, tjoho! Men nej de blir fan Andra Avenyn igen.. ;) Har man en gång sett den serien så tröttnar man inte, de kna jag berätta för er, så ni borde faktiskt ge seriern en chans! :) Andreas gjorde ju de, och inte är de mitt fel att han sitter uppe varje natt och kollar.. ;)
PUSSAR!

mmmm nice!

Nu är de ju idrott som sagt, ja då passar amn på att gå in på Gina tricots hemsida och kolla lite nya saker som ska inhandlas, och såklart hittar man ju lite randoms stuff som ska inhandlas.. någon gång! Titta och njuuuut! :)
PUSSAR!








Äntligen Funkar

De att lägga in youtube klipp, tack vare att Vickelorian visade mig hur man gjorde.. Tack!
Så eftersom jag inte har lagt ut musik på bloggen på flera veckor så tänkte jag att jag kunde göra de nu.. Ni måste ju ha något bra att lyssna på och min musik äger.. ;)
Har ni några favoriter..? :)
PUSSAR!



NU:

Sitter jag och vickelorian hos IT-tekninken eller vad de heter, hennes dator har typ fuckat ur.. :( stackars henne! Min dator fungerar för en gångs skull bra. No problemas hära! Men de kommer väl snart iaf.
På vårar lektion ska vi sitta och göra rester eller nåt, de vi har missat i olika ämnen.. boring så de blir Andra Avenyn för mig, lätt! :) Så skriver senare!
PUSSAR!

Godmorgon!

Nu sitter jag vid frukostbordet och käkar toast och varm choklad, smarrigt värr.. ;) Snart ska jag åka och möta upp Vickelorian i årstaberg. Jag hoppas de kommer bli en chill dag i plugget för är fett trött och pallar inte en massa uppgifter för! :)
PUSSAR!



haha nej inget

Så nu har jag kommit hem, ja till Andreas alltså, de är ju typ mitt nya hem.. ;) eller jag är här mer en hemma så får se om jag återvänder hem någonting nu i veckan haha! Vi var och shoppa, eller vi och vi Andreas handla lite märkes saker haha, fast de var fett snygga, mjao! ;) Nu ska han duscha medans de ska jag chacka AA på hans dator. Eller någon annan bra film, de får vi se. Vi hade bråttom från stan för vi är bjudna på middag så när Andreas är klar med sitt fixande ska vi åka direkt :)
PUSSAR!


Ännu ett S-halsband till samlingen.. ;)

Ingenting

Ingen blogg lust just nu, jag skriver så fort jag kommer hem, lovar. Jag ska förklara allt då.
PUSSAR!

Hip hip hurra! :)

Idag fyller min syrra Mimmi 21 :) GRattis till henne! Jippi!
PUSSAR!



Sry

Har inte uppdadaerat så mycket så för de :( men igår åkte jag till Andreas och palla inte bära min dator för den väger typ 40 kilo så min rygg har pajat, men lifes goes on.. Mu har jag åkt hem för att chilla lite, städa och sånt, samt duscha. Sen efter middagen ska jag åka tillbaka hem till Andreas, ska köpa med mig två redbull också, fett gott, right..!? ;) Men nu måste jag fortsätta, jag kom inte hit för att sätt mig vid datorn, jag vill bara säga de så ni vet varför jag inte skrivit :)
PUSSAR!

Ska köpa

Jag ska köpa en One piece hihi :) jag vet de jag älskar dem, så himla fina, Andreas blev ju lagom glad, haha! Men jag vet jag ska köpa iaf, huvudsaken är väl ändå att jag gillar den ellerhur.."? ;) för de är ju ändå jag som betalar den! Fast Jag har en problem.. :( Jag vet inte vilken färg och vilka mönster jag vill ha på den men jag kan visa några exempel så kanske ni har några tips..?
Har ni One Piece..? :)


Där här är väl en favorit just nu, gillar den mycket!



Den här är väl ganska fin..? Jag tycker de iaf :)



Den här tycker jag ser ut som en polkagris men ändå söt :)

Någon av den här blir de.. Vad tycker du..? :)

Haha lätt random!

Jag satt och kollade på min kompis bilder på facebook, sen från ingenstans kom en random bild upp, haha! jag garvar, jag är lite efter för har sett den förut men tycker faktiskt fortfarande att den är lite små kul så där lixom .. ;) Nej men om jag gillar Shakira och Harry potter så kanske man diggar denna bild.. :)
PUSSAR!



NU :

Nu ska vi ner i matsalen och äta lunch, hoppas att de blir något gott för jag åt ingen frukost hemma.. :( Jag hann inte de. Jag skulle duscha och sminka mig och fixa, liiite viktigare än att gå och göra en macka, särskilt inte när man inte är hungrig.. ;) Jag är jätte sugen på vatten, så jag ska dricka de när jag kommer ner till matsalen, mmmm!
Okej kan hålla med om att de där va inte normalt, man gillar inte vatten nej! Vekligen inte! Vad är felet med mig, jag måste nog fortfarande vara sjuk tror jag..:( Men jag skriver efter lunch!
PUSSAR!



Färgar håret..?

Ja vilket färg, jag behöver råd så please help? :) Jag har ju mlrkbrunt sen färga jag ljust, men jag vet inte vilket som är finate.. Jag ska färga antingen ljusare eller mörkare så time to decide. Säg iaf vad du tycker så jag vet! :)
Vad har du för hårfärg..?



Your poisen!

I want to love you but I better not touch.
I want to hold you but my senses tell me to stop.
I want to kiss you but I want it too much.
I want to taste you but your lips are venomous poison.

I skolan

Nu sitter vi i skolan och vi ska jobba med Intervjuerna som ska vara klara idag, de är tydligen " deadline " klockan 15.45 idag men eftersom lärarna älskar mig får jag göra min intervju nästa vecka istället! :) Haha nej men jag har varit sjuk så han ba de är okej att du gör den senare för jag kunde ju inte hjälpa att jag var sjuk..!? Så då blir de fb och blogga hela dagen då.. ;) För tänker inte boka någon jävla intervju, jag intervjuar Andreas sen eller nåt, inga komplicerade saker för mig tack! Men vi hörs lite senare! :)
PUSSAR!


Hemma

Nu kom jag hem från darten och ska lägga mig och sova, jag minns inte ens om vi vann eller förlora, så trött är jag så kanske dax att sova eller vad tror ni..? ;) Men jag tror faktiskt vi vann, vissa matcher iaf, motsråndarna var rätt bra :( Men vi hörs imorgon när jag är i skolan! :)
PUSSAR!

Visning

Hej, nu har vi kommit hem en snabbis för att vi ska på en visning, en ny lägenhet :) Sen ska vi tillbaka till matchen. Visningen är vid 8 så måste springa. Jag skriver snart.
Hehe just nu sitter jag och äter en karamell grej men päronsmak :)
PUSSAR!



Iväg till darten, Go Strix!

Nu ska jag åka med pappa och bror och kolla på Pappas dart match, hoppas att de vinner stort.. ;)
Men som sagt har lite bråttom ska vara där om en timme så vi måste nog åka nu, fast först ska man göra sig lite fräsh!
PUSSAR!



Svar:

Jag fick en fråga förut som jag tänkte svara på nu! :)
Fråga: Vilka heter dina bästa vänner och kan du förklara hur du känner dom? :)
Svar: Haha okej x)
Mina bästa vänner heter Viktoria Zimmerman, Carro Arstrand och Nina Johansson!
Både Viktoria och Carro har jag lärt känna efetrsom de går i min klass och vi kom väl bra överens direkt :) Så vi har känt varandra ett halv år ungefär!
Nina lärde jag känna många år sen och hon är väldigt speciell för mig, en vän som alltid har ställt upp och en otroligt älskvärd person :) Henne lärde jag känna på mitt land i Småland.
Hoppas du fick svar på din fråga!
Vad heter era bästa vänner? :)




Skalman får mig att äta

Vaknade nu igen. Jag somnade väl ordentligt vid tre, sen vaknade jag vid nio typ :) Så sex timmars sömn blev de i natt. De är väl ganska normalt att sova så länge, nu känner jag mig iaf pigg och frisk och imorgon väntar en dag i skolan och sen helg :) Nu ringde klockan så dax att käka lite. Jag har gjort som Skalman i Bamse. Så när klockan ringer ska jag göra precis de jag planerat därför ska jag ut i köket och äta nu, precis som klockan sa.. ;) Fan vad töntig jag är, men annars äter jag inte de är de som är problemet.
Hur pallar ni gå upp morginen och äta..? :)
PUSSAR!

Aw :)

Aw har man inte en för söt pojkvän? :)
De här skrev han till mig för ett tag sen, bara för söt!
Love you bebiiiii! ♥
PUSSAR!

Somnade - Vaknade nu

Jag somnade ett tag vid middagstid eller nåt sen vaknade man nu, ehm say what? Eller jag har vaknat lite till och från hela kvällen. Nu blev jag iaf super pigg :) Fast å andra sidan kanske de inte är så bra att vakna klockan halv ett på natten och vara super pigg..? ;) Efter som jag antagligen somnar om nån timme igen så blir de nog inte skola imorgon, jag tror jag är hemma och vilar upp mig riktigt ordentlig och går till min skola på fredag istället :) De är väl ändå bättre att vara hemma en dag för mycket än att vara hemma en dag för lite, right..? ;) Nu ska jag väl läsa en riktigt tråkig bok så kanske jag somnar? Eller nej jag pallar inte hämta boken den ligger för långt bort hehe, jag kollar väl lite film istället.. ;) Lat som jag är!
Men sov gott alla små sötisar! :)

Piercing / tattoo..?

Vad ska jag göra..? Jag behöver hjälp :( Jag ska helt säkert tatuera mig men jag vet inte om jag ska pierca mig också..!? De är ju fett fint, fast de tycker ju inte killen så man kanske ska lyssna på honom, men om jag skulle pierca mig skulle de vara på undre läppen som på bilden annars skiter i de. Jag tycker den är jättefin så vi får se om jag tar en sån efter min Tattoo.. ;)
Har ni piercing / tattoo? :)
PUSSSAR!

god någonting

Hej alla söta, jag ligger fortfarande med min förbannade lilla sjukdom..:( Jag har mest ont i halsen, de beror väl på att de kanske håller på att bli bättre.. eller ännu sämre. Men jag hoppas jag blir frisk på jag kan gå på fredag iaf. De skulle ju vara lite bra om jag kunde komma en dag den här veckan, inte för att de skulle hjälpa min situation men ändå. Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat någonting den här veckan, men jag har inte haft någon lust eller ork när jag ligger som en lax i en lax ask.. :( hoppas ni har förståelse för de! Nu ska man fortsätta kolla på sina underbara Andra Avenyn säsonger!
Vad ska ni hitta på för roligt, denna vackra dag..? :)



Duschen sen sängen

Som rubriken säger ska jag hoppas in i duschen sen tar jag en alvedon och dricker tre liter vatten sen kryper jag ner i sängen och ska försöka sova. Jag mår fortfarande dåligt och känner mig hängig så ska göra allt för att bli frisk nu. Jag pallar inte ligga här och ha ont i mitt huvud längre..:( jag går hellre till skolan. Men som sagt vi hörs imorgon eller så slänger jag iväg ett inlägg lite senare, de får vi se då :)
PUSSAR!



Serie time!

Haha sitter och kollar Svensson Svensson på datorn och garvar ihjäl mig, de är bara så roligt, eller de är iaf min typ av humor :D Snart är alla Andra Avenyn säsongen klarar också ;) kommer sitta i timmar och kolla, de är min favorit serie, synd att de har slutat sändas på tv bara.. :(
Vilka är era favorit serier..? :)



Bästavän ♥

Älskar dig min fina kompis! ♥

horrible night!

Jag vaknade 24/7 kunde inte somna om, de var för varmt i mitt rum men när jag öppnade fönstret var jag tvungen att stänga direkt för de blev kallt. Sen blev jag yr i hela huvudet och de kändes verkligen som någon snurrat min hjärna 3000 varv. Jag har druckit massa cola men inte ätit något. Hur ska man bli frisk..? Jag har en jobbig hosta också som jag bara inte kan bli av men hur ska jag göra..? :( dricka mycket varmt te eller? Snälla söta människor hjälp mig :(
PUSSAR!



RSS 2.0